sunnuntai 26. tammikuuta 2020

kirja: 99 hacks - massatuotteista yksilöitä


Tuunauksen ystäville tämä on ihastuttava uutuuskirja! Harmittavan vähän vuosittain julkaistaan - ainakaan suomeksi - DIY-henkisiä tuunauskirjoja, joten tämä 99 hacks on odotettu teos.

99 hacks - massatuotteista yksilöitä on kirja, joka sisältää 99 ideaa miten IKEA-kalusteista voi tuunata omanlaisiaan kalusteita. Kirjan ideat on jaoiteltu helpoista vaativiin ja moni kaluste saa näyttävän uudistuksen pelkällä maalilla, liimattavilla pinnoitteilla tai uusilla vetimillä. Vaativimmissa töissä sahataan puuosiin aukkoja ja uudistetaan ne uusilla materiaaleilla, tuolit verhoillaan uusiksi juuttinauhoin ja pöydistä tehdään penkkejä.

Valloittava idea on tehdä puulipastosta satunurkkaus, porrasjakkarasta liukumäki, kahdesta Frosta-jakkarasta selkänojallinen tuoli, lasitölkistä valaisin ja antaa tylsälle Ivar-hyllylle ihan uudenlainen muoto.

99 hacks on viehättävä ja sympaattinen kirja, jonka kaunis ulkoasu inspiroi ja herättää piilossa lymyilleen tekemisen ilon. Pidän erityisesti kirjan mattapintaisista sivuista, selkeistä ohjeista ja hurmaavista, isoista kuvista. Täyden kympin kirja, suosittelen!99 hacks - Massatuotteista yksilöitä
Monica Karlstein
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti