sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Myönteisyys & Rentous


Oletko stressaantunut? Kaipaatko elämään seesteisyyttä, rauhaa ja tasapainoa?

Yllättävän helpolla tavalla voit niitä kaikkea saada - hengittämällä oikein. Se tuntuu käsittämättömältä miten niin yksinkertainen ja itsestäänselvä asia voi auttaa niin monella tavalla. Usein kuitenkin hengitämme liian pinnallisesti emmekä osaa käyttää oikeita hengitystekniikoita, jotka voisivat poistaa monta vaivaa elämästämme. Itse koin hengitysharjoitusten tehon univalmennuksen kautta. Kärsin kuukausia kestäneestä vaikeasta univaikeudesta, ja jo yhden harjoituksen ja yön jälkeen pystyin jälleen nukahtamaan ja nukkumaan levollisesti kahdeksan tunnin yöunet! Sekin harjoitus löytyy näistä kirjoista. Suosittelen siis tutustumaan rohkeasti, vaikka miten hassulta harjoitukset tuntuisivatkin niin niillä voi silti olla merkittäviä vaikutuksia hyvinvointiisi. 

Nämä kirjat ovat omiaan hoitamaan minun suurimpia tämänhetkisiä haasteitani. Kaipaan kovasti joka tasolla olevaa rentoutta kaiken jännittyneisyyden ja stressin tilalle, sekä iloa ja myönteisyyttä harmauden ja alakulon tilalle. 

"Kiitoksen huokaus" herätti heti iloa ja hyvää oloa, joka tuntui koko kehossa. Tämä harjoitus tuntui omalta ja aion kyllä käyttää sitä arjessa sekä itsekseni että varmasti myös lasten kanssa. Kiitoksen huokauksessa sisäänhengityksessä ajatellaan asioita joista ollaan kiitollisia ja uloshengityksessä kiitetään tietoisesti. Eli vaikkapa näin: "Hei aurinko - Kiitos aurinko". Tämä harjoitus lämmittää mieltäni. Varsinkin kun kiitollisuus on ollut mielessä jo pidempään, tai oikeastaan kiitollisuuspäiväkirjan aloittaminen.
Kirjat sisältävät paljon harjoituksia, tehtäviä, mietelauseita ja voimaannuttavia kuvia.Löydä rentous ja tyyneys
Löydä myönteisyys ja ilo
Gummerus 2020


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti