tiistai 20. tammikuuta 2015

TaivasyhteysTaivasyhteys
kertomuksia kuolemanrajakokemuksista ja poismenneiden läheisten kohtaamisista
Eben Alexander & Ptolemy Tompkins


Keitä me olemme?
Mistä me olemme tulleet?
Minne me olemme menossa?


Taivas
Taivas ja sen ulottuvuudet sanan jokaisessa merkityksessä on niin laaja ja mittaamaton. Käsite, jota me emme voi edes kuvitella eivätkä kuolemanrajakokemuksen kokeneet ja taivaan nähneet pysty sitä maallisen sanavaraston turvin kuvailemaan.

Mutta Eben Alexander ainakin yrittää. Hän haluaa valaa meihin uskoa siitä, että taivas oikeasti on olemassa oleva paikka. Ja sinne jokainen meistä on menossa. Taivas on rakkaus, koti.
Taivasyhteys sisältää niin Eben Alexanderin omakohtaisia kokemuksia, kuin hänen lukijoidensa ja eri tiedemiesten näkemyksiä ja kokemuksia taivaasta – elämästä ja kuolemasta.

Kirjassa pohditaan niin tieteen kuin uskonkin kautta mm. maailmankaikkeutta, ihmisten tietoisuutta ja ikuista elämää. Ja sitä, miten lähellä muutos ja sitä kautta uusi maailma on. Tiede ja usko eivät ole toisiaan poissulkevia.

Oletko valmis?


Eben Alexanderilta on ilmestynyt aiemmin kirja Totuus taivaasta – tiedemiehen silmiä avaava kuolemanrajakokemus, WSOY, 2013.

Eben Alexander (s. 1953) on neurokirurgi, kahden pojan isä, joka vaipui viikoksi koomaan ja teki uskomattoman matkan rajan tuolle puolen. Hänen bestsellerinsä Totuus taivaasta on ollut suurmenestys ympäri maailman. Suomessa se oli yksi vuoden 2013 luetuimmista tietokirjoista.

Suvikukka2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti