lauantai 20. joulukuuta 2014

Koristeita paperista vol2.

 Äitini ihasteli erään sisustuslehden kaunista joulukuusta, jossa koristeina oli vintagetyyppisiä paperikoristeita. Hänen mukaansa olin joskus tehnyt vastaavanlaisia koristeita...ehkä olenkin, en vain muista.. Mutta siispä päätin sitten tehdä uudet vastaavanlaiset. Mukava saada välillä inspiraation ja innostuksen puuskia.
Pinterestistä jälleen etsiskelin ideoita, mutta taaskaan en saanut ensimmäisen päähänsyttyneen ideani kaltaisia tuotoksia joten siirryin vaihtoehtoon B. Näissä yhdistelin eri malleja ja loput sommittelut ja koristelut tulivatkin sitten omasta päästä. "Pohja" on tehty ruskeasta ekokartongin tyylisestä materiaalista, mies joskus toi pari rullaa ylijäämänä, josko keksisin niille käyttöä. Joku vuosi tein kyseisestä materiaalista joulutähtiä Ränkimäen talomuseon ikkunoihin.
Keskusta on siis tehty nitomalla 6-7 suikaletta yhteen keskeltä ja sitten taittelemalla jokainen suikaleen pää kohti keskustaa. Osan taitoksen laitoin kiinni kaksipuoleisella teipillä mutta taitokset pysyvät paikoillaan ilman sitäkin. 
Sitten vain koristeeksi erilaisia paperi/kartonkikoristeita ja vintagekuvia.Ideoinut,
Suvikukka2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti