maanantai 26. lokakuuta 2015

Luontevasti


Minulla on tapana osallistua kaikenlaisiin arvontoihin netissä ja aina silloin tällöin sieltä jotakin voitankin. Netissä kannattaa silti olla tarkkana, että mihin tietonsa täyttää ettei kohta spostilaatikko täyty roskapostista. Tässä kilpailussa taisi olla enää päivä osallistumisaikaa kun sen sattumalta löysin ja olen iloinen, että voitto osui kohdalleni.

Palkintona oli lähialueella toimivan yrityksen valmistamia kosmetiikkatuotteita. Luonteva on pienen pieni perheyritys Vetelistä Keski-pohjanmaalta, joka valmistaa tuotteensa rakkaudella ja intohimolla asiakkaita ajatellen.  Tuotteet ovat niin luomua, kuin on mahdollista.

Palkintoni sisälsi 

* Todella riittoisat shampoo ja hoitoaine. Täysin kasvipohjaiset tuotteet koko perheelle. Ei sisällä silikonia. Shampoossa mieto appelsiinin ja kirsikan tuoksu. Hoitoaineessa on laventelia, jolla on päänahkaa tasapainottava sekä rauhoittava vaikutus.
Pullon hinta 15 e ja sisältö 250ml.

* Mustikka-huulirasva. Mehiläisvahapohjainen,  hyvin riittoisa huulirasva. 
Hinta 4 e.

* Ruusuntuoksuinen nopeasti imeytyvä ja kunnolla kosteuttava voide, joka jättää ihanan pehmeän tunteen iholle. Kosteuttavina ja hoitavina aineina oliiviöljy ja kaakaovoi. Yleisvoide, joka sopii koko keholle. 
Purkin hinta 10 e ja tavaraa purkissa 85 g, 

 * Palasaippuat: koivu ja kahvi. Saippuan paino väh. 80g. Tehty pelkästään kasvirasvoista, käy koko vartalon pesuun ja voit pestä myös hiukset. Ei kuivata ihoa glyseriinin ansiosta.  Kahvi on kuoriva saippua mukana olevan kahvipurun ansiosta. Saippuan hinta 5e ja kaksi hintaan 9e.

Täytyihän tuotteita heti päästä testaamaankin ja pesin hiukseni Luontevan shampoolla ja hoitoaineella. Shampoon sanottiin olevan todella riittoisaa joten kokeilin pestä pitkät hiukseni mahdollisimman pienellä määrällä. Ja kyllä, suhteellisen pienellä määrällä sain hiukseni pestyä. Noin kolikon kokoisella määrällä pesin hiukseni, mutta toistin kylläkin shampookäsittelyn kahdesti. Hoitoainetta laitoin ehkä puolet siitä mitä normaalisti laittaisin.

Tuoksut näissä tuotteissa olivat ihania. Raikkaan sitruksiset ja luonnolliset aromit. Ei yhtään liian voimakas tuoksu. Shampoo levittyi hyvin ja pieni määrä riitti isolle alalle. Hoitoaine oli kevyttä. Pesutulos on luonnollinen eikä hiukset tunnu raskailta. Omat hiukseni ovat melko kuivat, joten pesun jälkeen ne myös näyttävät varsin kuivilta. Täytyy odottaa, että pääsen harjaamaan hiukseni ja täytyy katsoa sitten tarkemmin miltä hiukset tuntuvat ja näyttävät.

Huulivoide oli ihanan rasvaista ja pehmeää. Hyvä ja lempeä tuoksu.

Ruusuntuoksuista kosteusvoidetta levitin jalkoihin ja kokeilin laittaa ihan kasvoihinkin. Kasvoni eivät kestä mitään kovin rasvaista ja raskasta voidetta, koska ihoni rasvoittuu helposti ja öljyisät voiteet saavat ihon tuntumaan tunkkaiselta. Tämä ruusuvoide ei jättänyt raskasta oloa kasvoilleni. Iho tuntuu luonnolliselta ja hyvältä, ei lainkaan rasvaiselta.

Palasaippuoita en vielä malttanut ottaa käyttöön.

Lisää tuotteita löydät täältä:


Toivon Luontevalle paljon menestystä, on aina hienoa, että joku haluaa parantaa maailmaa ja luoda puhtaita tuotteita oikeasti asiakasta ajatellen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti