lauantai 23. huhtikuuta 2016

Omat kuosit käyttöön


Hiljaiselo blogissa tarkoittaa yleensä päänsisäisiä raksutuksia, toisinaan elämää suurempia sellaisia, toisinaan taas niitä haasteita kun ei saa ideoita päästään ulos niinkuin tahtoisi. Tällä kertaa hiljaisuus on pitänyt sisällään luomista, ideoiden kehittelyä ja joitakin lopputuotoksiakin.

Olen yrittänyt keksiä järkeviä ja hyödyllisiä käyttökohteita kaapeistani pursuaville materiaaleille: huovalle, kankaille ja kankaanpainovälineille.


Herukkakuosini pääsi tanssahtelemaan trikoolle...


...ja tirppuset huovasta tehdyille patalapuille.


Myös ihkaensimmäinen kotona tekemäni seula/kuosi pääsi kokeiluun. Tämä kaupunkiprintti on oikeastaan aika hieno, raikas ja selkeä. Ihmettelin oikein itsekin miten seulan valotus onkaan aikoinaan onnistunut noin hyvin, varsinkin kun tämä oli ihan ensimmäisiä kotona valottamiani seuloja. Printti on muokattu itseotetusta valokuvasta, muistelisin, että kyseessä on katumaisema Vaasasta. Kertoo ken tunnistaa.

On minulla tässä tulonpäällä vielä enemmänkin kuvia ja materiaalia aiheesta mutta palataan niihin myöhemmin. Tämä oli vain tällainen pieni huhuilu, että elossa ollaan!2 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Pitäisitkö joskus kurssin tupsta tekniikasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi vastausviive.
   Kyllähän sitä voisi kurssin tietysti pitääkin, mutta haasteeksi muodostuu se mistä löytää pimiö, valotuslaitteet ja sopiva tila. Ja materiaalikustannukset kurssin pitämisen ja tarpeiden suhteen saattavat olla isot. Avoseulapainannasta olen joskus pitänytkin kurssin ja se toki onnistuu ilman suuria investointeja.

   Poista