maanantai 11. huhtikuuta 2016

Paperikalenterin tuunausta


Planner Lovers Finland heitti minua sähköpostilla ja siinä samalla kysymyksellä: Olenko innostunut paperikalenterien tuunauksesta? 
No empäs ollut, tai siis en ollut kuullutkaan koko asiasta. Ehkä olen sivuuttanut asiaa netissä mutten kuitenkaan ole huomioinut sitä sen kummemmin. Aina olen kuitenkin innokas kokeilemaan uusia juttuja ja kun ei mistään ydinfysiikasta ole kyse niin päätin ryhtyä tuumasta toiseen.

En ole ihan varma meneekö tämä TV-journey-viikkokalenterini ihan täysin tuon paperikalenterituunauksen alle, mutta tämä onkin vasta ensimmäinen kokeilu. Ajatuksissa tällainen telkkukalenteri on ollut jo pitempään kun tv-lehteä saati muutakaan lehteä mistä ohjelmat näkisi ei meiltä löydy ja sarjoja kuitenkin on liuta mitä tulee seurattua, ja välillä sitä havahtuu, että hitsit, tuokin ois tullut tänään. 


Lähdin liikkeelle kalenterin muodon suunnittelusta. Käytin kalenterin pohjana vanhaa paperipussia, josta leikkasin neliön kappaleen. Taittelin paperin kahdeksaan osaan kuvan osoittamalla tavalla. Taittelun jälkeen leikkasin paperin keskisaumaa pitkin "kolmen sivun verran" eli siten, että pystyin taittelemaan paperin simppelisti kasaan ja että sivut avautuisivat jatkumona.
Sitten rei'itin kulmaan aukon ja sidoin hamppunarulla nipun yhteen.

Koristelin sivut leimaillen ja washiteipeillä.


Kun koristelut oli tehty aloin kirjata "vihkoon" viikonpäivät ja sarjat, joita seuraan.
Toivottavasti nyt ei jäisi niin helposti unohduksiin ne lemppariohjelmat, joita kunakin päivänä tulee yleensä seurattua.
Muutama sarja muuten jatkuu tällä viikolla, kuten

Maanantaina BONES - MTV3 
Keskiviikkona ROUVA MINISTERI - MTV3
Torstaina HÄVYTTÖMÄT - SUB


2 kommenttia:

  1. Hauska idea. Eipä jää mitään katsomatta. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivotaan, että pysyn nyt paremmin kartalla mitä minäkin päivänä pitäisi seurata.

      Poista