torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukoristeita kirjansivuista


 Kirjansivut on lempparini, se on niin monipuolinen materiaali! Olen kerännyt askarteluun käyttämäni kirjat kierrätyksestä tai roskiksista. Eniten tykkään hieman aikaanähneistä kirjoista, joissa paperi on rouheaa ja kulunutta. Toisinaan värjään ja vanhennan sivuja itse kahvin ja teen avulla. Kirjansivuja voi muokata oikeastaan miten vain: leimaamalla, vesiväreillä, tusseilla, puuväreillä...
Tässä muutamia helppoja ideoitani jouluun tai ihan muuten vain.


4 kommenttia:

 1. Hauska toi mistelin oksa. Kiva on myöskin tähdet sekä lumihiutaleet.

  VastaaPoista
 2. Nuo tähdet on kivoja, niihin mielestäni kirja sopii parhaiten. Yksi mihin myös voisi laittaa - paspaksi taulunkehyksissä. Etenkin sellainen kellertävä pehmentäisi sopivasti; kaupoista on saatavilla varmasti erisävyisiä valkoisia, mutta voisi tuoda vielä enemmän syvyyttä. Ja sitten jos teksti vieläpä sopisi motiiviin. Oj, mielikuvitus alkoi lentää :). Nyt ihan mieleni silmin näen kellertävän kirjan sivun johon on keskelle maalattu lintu - kaunis pikku taulu. Ojoj, pitää varmaan joskus toteuttaa tämä. Ja olkaapa juu hyvä, saa kopioida ajatusta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monikäyttöinen ja inspiroiva materiaali tottatosiaan :-) Olenkin ihastellut vastaavanlaisia töitä, joissa kirjansivuille on piirretty lintuja ym. Osaisinpa vain piirtää niin hyvin :-)

   Poista