lauantai 8. heinäkuuta 2017

Kaunis kuin koru

 Elämä ei aina ole reilua. Kauniiden korujen rakastaja ei aina voi käyttää rakastamiaan koruja allergisten reaktioiden takia. Onneksi vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa. Esimerkiksi hopeiset ja teräskorut sopivat heille, jotka saavat koruista yleensä oireita. Itse tykkään erityisesti teräskoruista, kihla- ja vihkisormukseni ovatkin terästä. Pidän yksinkertaisesta ilmeestä ja kivelliset korut eivät ole minua varten, siispä nämä sileät sormukset ovatkin juuri minulle sopivimmat. Toisaalta pidän kuitenkin ornamenteista ja siitä syystä tämä Hopea-Puron Aurinko-riipus herätti huomioni.

Hopea-Puron ajatuksena on tuoda markkinoille koruja, jotka sopivat herkemmille käyttäjille. Siitä syystä korujen materiaaleina on hopea, teräs ja korumetalliseos, lisäksi valikoimista löytyy myös hopeoituja koruja.

Hopea-Puron koruvalikoima on laaja ja hinnaltaan edullinen. Vaihtoehtoja on siis runsaasti niin korvakoruissa, sormuksissa kuin erilaisissa riipuksissakin, ja edullisten hintojen takia korut ovat helposti kaikkien saatavilla.

Aurinko-riipus on melko pieni, halkaisijaltaan vain 2,2cm. Tällainen kaunis filgraanikoristeinen riipus olisi upea isompanakin. Riipus (ja ketju) on hopeoitu ja vaatii siksi erityistä huolenpitoa jotta koru ei pääse tummumaan. Toki tummuneen korunkin voi elvyttää. 

Itse en käytä korvakoruja mutta annoin äidilleni, joka oireilee koruista, Kerä-korvikset testiin. Hänen mukaansa korvikset ovat mukavat käyttää ja mikä tärkeintä, ne eivät aiheuta minkäänlaisia oireita. 

| Yhteistyö |


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti