keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Freddyt kainaloon ja menoksi


*Kaupallinen yhteistyö - Freddystore.fi*

Kaapit pursuaa vaatteista mutta aina niitä on saatava lisää. Vähän kuin pahan päivän varalle täyttäisi säilykevarastojaan, samalla tyylillä menee vaatekaapinkin kanssa. Koskaan kun ei voi tietää, jos vaikka tipahtaisi tyhjän päälle. Ja silloin vaatteet ovat kultaakin arvokkaampia. Noh, onhan niitä tietysti monia muitakin tärkeyksiä listan päässä mutta kukapa sitä ei arvostaisi mukavia ja lämpimiä vaatteita kehonsa verhoamiseksi.

Freddie on ollut mielen ja sydämen päällä erityisesti tässä kuussa joten kuinka sattuikaan, että melkein kaimat saapuivat vaatevarastoani täydentämään samoihin aikoihin. Freddie Mercurya tarkoitin. Katseltiin Bohemian Rhapsody ja sen jälkeen itkin kolme päivää putkeen. Nyt en juuri kestä kuulla yhtään Queenin kappaletta tai alan taas vollottaa. 

Nämä Freddyt tulivat siis hyvään saumaan piristämään mieltäni. Kaupallisen yhteistyön kautta sain valita Freffystoresta kolmet housut, ja niistä nämä WR.UP® D.I.W.O Pro® ovat lempparini tähän asti. Tilasin lopulta samaa mallia myös mustina. Näissä malvan värisissä Freddyissä on korkea vyötärö ja joustavan kankaan ansioista housut on helppo pukea ja ne ovat mukavat yllä. Hieman mietitytti tilausvaiheessa näiden pöksyjen pituus, että miltä ne mahtavat päällä näyttää. Ovat siis hieman lyhempi lahkeiset. Mutta eipä sitä eroa juurikaan huomaa vaikka pituudeltaan ovatkin 7/8 tavallisista.

Ohuen materiaalin takia alushousut kyllä kannattaa valita tarkasti. Mitä ohuemmat ja simppelimmät, sen parempi. Pitsit ja tikkaukset loistaa näistä läpi, varsinkin vaaleista housuista.


Tahtoisitko housut, jotka edesauttavat ihosi hyvinvointia ja vähentävät jopa selluliittia? Uskotko, että sellaisia voisi olla edes olemasssa? No näiden pitäisi olla juuri sellaiset, ja sitä ominaisuutta jään itsekin innolla odottamaan miten toimii käytännössä!

D.I.W.O.® Pro Beauty Effect on Freddyn uusin innovaatio. Kangas päästää kosteuden läpi, minkä ansiosta ihosi hengittää myös vaativissa tilanteissa. Housut käsitellään kivennäisaineilla, (Rhodia Polyamide 6.6 (Emana®)), jotka edesauttavat ihon hyvinvointia, mutta myös vähentävät selluliittia ja ihon kauneusvirheitä. Kankaan ei pitäisi menettää ominaisuuksiaan edes pesemisen jälkeen. Melkoista.


Freddyt ovat olleet viime aikoina paljon esillä somessa, erityisesti niiden vartalon muotoja korostavien tikkausten ansiosta. Housujen saumat ja silikoninauha tukevat ja korostavat kehosi muotoja, joten "näytät aina upealta". No, tämä lupaus riippuu ihan vartalosi mallista ja koosta. Oman kroppani kohdalla en suurempia "pepun pyöristyksiä" huomannut, mutta mitä hoikempi olet sitä enemmän housut tuntuvat korostavan takamuksen piirteitä. Suht tyytyväinen olen kuitenkin sekä näihin pöksyihin että takamukseeni.Freddystoren kanssa asioiminen on ollut mukavan vaivatonta. Asiakaspalvelu toimii ja vaihdot onnistuvat myös helposti. Tilasin nimittäin aluksi kahdet mid waist -malliset housut näiden korkeavyötäröisten lisäksi mutta toiset olivat niin pientä mallia, etteivät ne menneet ylleni sitten millään vaikka mittataulukon mukaan niiden olisi kuulunut minun kokoiselleni mahtua. Siitä muuten voisi heittää vinkkiviitosen Freddyläisille, että koska moni nainen on eri kokojen summa, niin housujen mittataulukossa voisi olla kohta myös lantion leveydelle. Minä muun muassa olen nainen, jonka vyötärön ja lantion kokoero on melkeinpä neljä numeroa. Olen aina ollut, hoikempanakin, samanlainen ja kun yläosaan on mennyt S-koko niin lantiolle olen tarvinnut ällää tai äksällää. Kaikista istuvimmat vaatteet saisimme jos teettäisimme kaikki mittatilaustyönä, mutta siihen kun kaikilla ei ole ikävä kyllä varaa.

Toiset housut vaihdoin myös ilman ongelmia. Tuotteilla on ilmainen toimitus ja palautukset toimii myös pääsääntöisesti maksutta.Freddy on italialainen urheilu -ja muotivaate brändi, joka on perustettu vuonna 1976. Freddy on synonyymi urheilulle ja intohimolle liikuntaa kohtaan. Vuosien mittaan Freddy on kehittynyt tanssi -ja voimistelujalkineista täydelliseksi vaatekokoelmaksi. Freddy on suunnitellut urheilu -ja vapaa-ajan vaatemalliston, niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Nykyään Freddy tunnetaan parhaiten sen patentoidusta WR.UP®-teknologiastaan, jonka takia naisten housut ja muoti naisten vaatteiden ympärillä onkin saanut kokonaan uudenlaisen ilmeen. Freddyn WR.UP®-housut ovat saavuttaneet kansainvälisen suosion, ympäri maailmaa naisilta, jotka haluavat näyttää hyvältä ja tuntea olonsa mukavaksi.

P.S. Vielä kun saisi talvimalliston, jossa olisi tällaisille vilukissoille kunnon thermopöksyt, joilla ei tarvitsisi kylmillä keleillä palella. Yhteistyössä freddystore.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti