torstai 4. kesäkuuta 2015

Lasten iloinen kuvasanakirja


Lasten iloinen kuvasanakirja - englanti-suomi - sisältää 1000 sanaa ja kuvaa, joiden avulla lapset ( ja aikuisetkin) voivat opetella hauskalla tavalla uutta kieltä. Kuvitus on värikäs, iloinen ja hauska. Kirjan lopusta löytyy vielä erillinen sanahakemisto.
Kirjasta löytyy mm. vastakohtia, adjektiiveja, värejä, muotoja, numeroita ja aakkosia, liikutaan luonnossa, eläintarhassa ja maatilalla, ja sukelletaan satujen maailmaan. Kirjassa on esitelty myös sukulaisuussuhteita, ammatteja, vaatteita ja tutustutaan kotiin ja puutarhaan.

Pojan, kohta 4v, kommentti kirjasta oli "yhtä kiva kuin muutkin", ja yhtä tiettyä sanaa ja kuvaa piti selata ja katsoa yhä uudestaan. Uskon, että kun lapset tuosta vähän vielä kasvavat niin kirjasta tulee yhä suositumpi. Ja onhan tämä hyödyllinen meille aikuisillekin, moni sana tuntuu vieraalta vaikka sen varmasti on joskus kouluvuosina opetellutkin. Kertaus on opintojen äiti. 

Kun poikamme jokin aika sitten yhtäkkiä oppi värit englanniksi ja osoitti kiinnostusta englannin kielen opetteluun aloin etsiä teemaan sopivia kirjoja, mutta harmikseni sellaisia ei paljoa löytynyt. Ei ainakaan uustuotannosta. Olinkin todella iloisesti yllättynyt kun huomasin Pen & Paperin valikoimasta löytyvän tämän kirjan, joka sopi meille kuin nenä päähän.
Suosittelen siis kaikille, joille kieltenopiskelu on ajankohtaista tai muuten kiinnostusta herättävä asia. Tästä kirjasta löytyy runsaasti hyödyllisiä sanoja.
Toki kaipaisin kirjan sivuille myös ääntämisohjeet mutta nekin löytyvät netistä. Jos siis nettiin on mahdollisuus päästä, niin sanat ja ääntämisohjeet löytyvät sieltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti