tiistai 16. kesäkuuta 2015

Paperilla - Kesätuliaisia


Kesällä vieraillaan ehkä talveakin enemmän sukulaisten ja ystävien luona, ja monesti kotien sijaan käydään mökkikyläilyllä. Ainahan sitä olisi kiva viedä jotakin viemisiä vieraille mutta ongelmana yleensä on ideoiden puute. Tai se, ettei halua viedä mitään turhaa. Ja onhan sekin toisaalta haaste viemisten suhteen jos ei yhtään tiedä mistä vastaanottaja tykkää.

Lähestyin asiaa käytönnön kautta ja mietin mikä voisi olla sellainen asia tai tuote, mitä luultavimminkin tarvitaan ja mikä ei sitten jää nurkkiin pyörimään

Puhdistustuotteita kuluu ja siksipä tuunasinkin käsidesipulloon uuden päällisen tapetista. Koristelin sen paperikoristein ja itsetehdyin kukkasin.
Toisena ideanani on itsepainettu sieniliina (omalla Herukka-kuosillani) ja liinaan tein vyötteen WC-paperihylsystä. Päällystin hylsyn kirjansivulla, värjätyllä kakkupaperin puoliskalla, mustavalkoisella paperisoirolla ja itsetehdyllä paperiruusukkeella.

Kaikki koristeet on poltettavia, joten niistäkin pääsee tarpeen vaatiessa helposti eroon - ei turhaa painolastia kotiinviemisiksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti