lauantai 13. kesäkuuta 2015

Lorna Byrne


Taivaallinen rakkaus – Lorna Byrne – Otava

Rakkaus on voimaa, mutta liian moni meistä on sulkenut sen sisäänsä. Lorna Byrne kertoo miten hän näkee rakkauden fyysisenä voimana, hehkuvana energiana ihmisten ympärillä. Maailma olisi paljon parempi paikka jos me vain vapauttaisimme rakkauden sisältämme. Lorna kirjoittaa miten tärkeää se olisi maailman eheytymisen kannalta. Tässä kirjassa hän opastaa miten vapauttaa rakkaus – opettelemalla ensin rakastamaan itseämme.

”Itsensä rakastaminen ei ole turhamaisuutta, itsekkyyttä tai itsensä pitämistä muita ihmisiä erityisempänä. Itseen kohdistuvassa rakkaudessa on kyse yksilön arvostamisesta ja rakastamisesta. Rakastamalla itseämme voisimme tehdä elämästämme maan päällä kuin pilkahduksen taivaasta.”

Lorna painottaa erityisesti lapsiin ja planeettaamme kohdistuvan rakkauden voimaa ja merkitystä. Lapset ottavat mallia aikuisilta, joten aikuisten tulisi näyttää hyvää mallia rakastamalla ehdoitta. Jos lapset eivät näe rakkautta ja rakkauden voimaa, he ovat suuressa vaarassa muuttua sydämettömämmiksi. Enkelit ovat välittäneet Lornan kautta viestin, jossa pyydetään meitä aikuisia viettämään enemmän aikaa lastemme kanssa, puolustamaan heitä ja toimimaan hyvinä esimerkkeinä. Lapsissa on tulevaisuus. 

Myös planeettamme tila huolettaa kirjoittajaa. Hän on saanut nähdä sen pahimman tulevaisuuden mikä edessämme on jos emme pidä parempaa huolta maapallostamme.

Vapauttamalla enemmän rakkautta sisimmästämme voimme paremmin, lapsillamme on parempi tulevaisuus ja planeettamme eheytyy.

En voi kuin ihmetellä ja ihastella Lorna Byrnen kokemuksia ja vahvaa suhdetta enkeleihin. Hänellä on sanoinkuvailemattoman upea kyky nähdä sitä mitä me muut emme näe, tai jota emme huomaa. Lisäksi hän saa arvokasta tietoa Korkeimmalta ja toivon, että ihmiset alkaisivat kuunnella hänen välittämiään viestejä, jotta kaikenkattava eheytyminen voisi alkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti