Maapähkinävoipallerot
200 g tuorejuustoa
200 g maapähkinävoita
tummaa suklaata
Sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto ja pähkinälevite/voi tasaiseksi massaksi ja pyörittele siitä pieniä palloja. Laita pallot pariksi tunniksi kylmään ja kuorruta ne sen jälkeen tummalla suklaalla. Laita kuorrutetut palloset jälleen jääkaappiin jähmettymään.
Reseptin löysin netistä, ja muokkasin sen mututuntumalla sopivaksi. Maapähkinälevite itsekseen on melkoisen tuhtia mutta tuotejuusto kompensoi sitä kivasti ja täyte tuntuikin suussa melko raikkaalta. Jännästi täyte maistui jopa sitruksiselta, eikä vain itseni mielestä, vaikka käyttämäni tuorejuusto oli maustamatonta. Käyttämäni maapähkinälevite sisälsi myös reiluja maapähkinän palasia (Lidl) ja toi kivaa purupintaa näihin namusiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti