maanantai 13. heinäkuuta 2015

Uutta valoa enkeleiltä


Enkeleitä onko heitä. Diana Cooper voi vahvistaa, että on. Hän on aistinut ja nähnyt enkeleitä jo vuosia ja kirjoittanut aiheesta lukuisia kirjoja. Viimeisin lukemani kirja onkin Diana Cooperin Uutta valoa enkeleiltä ( Taivaankaari 2014).
Kirja sisältää mielenkiintoisia, ihmisten koskettavia kertomuksia enkelikokemuksistaan, sekä uutta materiaalia arkkienkeleistä ja muista enkeleistä. Kirjasta löytyy lisäksi lukuisia mielikuvaharjoituksia/enkeliharjoituksia, joiden avulla voit vahvistaa ja voimaannuttaa itseäsi sekä kohdata valo-olentoja.

Olen lukenut jonkin verran vastaavia kirjoja, ja jokainen niistä on ollut omanlaisensa. Ja niin myös Diana Cooperin tyyli on omaleimainen. Hän kertoo asioista syvälliseen tyyliinsä, mitään pois jättämättä ja turhia siloittelematta. Hän kertoo sen miten asiat ovat. Kirjaa lukiessa oma tietoisuus avartuu ja laajentuu, kirja antaa uusia ajattelemisen aiheita ja toisaalta myös huomauttaa lukijaa olemaan kriittinen kokemustensa suhteen, esimerkkinä vaikkapa se, että jokainen kohtaamamme enkelhahmo ei ole peräisin valosta, vaan pimeydestä. Mutta muista perussääntö - kutsut luoksesi ja imet itseesi sitä mitä ajatuksissasi ajattelet. Kun käytät järkeäsi ja sydäntäsi, ja elät valossa, olet turvassa, pelot eivät pääse vahingoittamaan sinua kun et anna niille valtaa.

Kirja esittelee arkkienkelit ja niiden kaksoisliekit, sekä erilaiset eri aihealueiden enkelit kuten mm. rauhan ja rakkauden enkelit, maan ja rakennusten enkelit, värien enkelit, raamatun enkelit ja pelastavat enkelit. 
Diana Cooper painottaa ja pyytä meitä ymmärtämään, että enkelit odottavat lupaamme auttaa. Enkelten tehtävä on palvella, suojella ja auttaa meitä. Enkelit vastaavat rukouksiimme, parantavat sydämemme ja valaisevat pimeyden. Enkeleitä on kaikkialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti