tiistai 7. heinäkuuta 2015

Sipulia&pekonia


Om nom. Tykkään pekonista. 
Selailin joku ilta Pinterestiä, etsiskellen tietysti kaikkea kivaa pinnattavaa. 
Sitten sieltä osui silmiini helpolta ja herkulliselta vaikuttava grillausidea: pekoniin käärittyjä sipulirenkaita.
En ollut ihan varma siitä miten sipulit tulisi esikäsitellä. Nimittäin ajattelin, että jos kääräisen raa'an sipulikiekon päälle pekonia ja pistän grilliin, niin pekoni kypsyy, mutta sipuli saattaisi jäädä raa'aksi. En tiedä onko näin, mutta varmuuden vuoksi hyörytin sipulirenkaita sen aikaa, että ne pehmenivät. Kun sipulirenkaat olivat sopivan kypsyisiä, käärin niiden ympärille pekonia ja pistin hammastikun palasella kiinni. Levitin hieman grillikastiketta renkaiden päälle ja sitten kaikki grilliin. Grillasin aluksi renkaita folion päällä ja lopuksi grilliritilän päällä, jotta pekoni ruskistuisi kauniisti.

Hyviä olivat!

Pitää testata joskus uudestaan, kunhan pääsen grillin ääreen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti