perjantai 31. heinäkuuta 2015

Epätavallista...


...kaikki.
Epätavallista siis tämä värimaailma minulle, ja leimasinkuviokaan ei välttämättä ihan minua.
Mutta aina voi kokeilla uutta, ja ihan kivakin poistua niiltä omilta mukavuusalueilta.

Korttia oli kiva tehdä, mutta leimamusteen kanssa meinasi lähteä järki! Oli nimittäin mennyt vanhaksi tuo punainen väri. Leimasimet meinasivat mennä tukkoon paksusta musteesta. Puhdistin leimasimia hikihatussa kaikenlaisilla pesuaineilla. Käteni olivat kokonaan punaiset ja hinkkasin niitä puhtaaksi tiskiharjalla, ja lopulta siirryin kynsilakanpoistoaineeseen. Ja sitä punaista väriä oli ihan joka paikka täynnä! Pesin vielä seuraavanakin päivänä niitä punaisia värijäämiä kaakeleista ja kaapin ovista. Olin nimittäin yöllä puuhastellut musteiden kanssa ja sitten vasta aamulla kirkkaassa valossa huomasin minne kaikkealle olin sitä väriä saanut iskettyä. Huh. Onneksi leimasimet säilyivät suhteellisen hyvässä kunnossa, eikä keittiökään ole enää värikylvyssä.

Musteissa on muuten muutenkin eroja. Tykkään tästä kirjakaupasta ostamastani mustasta musteesta. Leimailuista tulee selkeä ja tarkka. Kun taas sitten tuo kehuttu merkki Distress Ink - en oikein ole päässyt sen kanssa hyviin väleihin. Leimaustulos on ihan OK, mutta ei sillä kovin tarkkaa ja siistiä lopputulosta saa. Tai sitten en vain osaa käyttää sitä oikein. Käytössä siis mustetyyny. Väri tuntuu liukuvan pois leimasin pinnalta ja paperille leimattaessa jälki on vesivärimäinen ja semmoinen laikukas, ei kovin siisti mielestäni.

Niin ja siis tuossa kortissa kukkaset on leimattu Finnstamperin leimasimella, teksti on tulostettu ja taustapaperi ja korttipohja on ostettu Paperinauhasta.


Suvikukkasia2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti