keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Minna E:n haasteeseen....
Minna E Ku ite tekee, saa mitä tulee -blogista asetti minulle haasteen. Minna pyytää lukijoitaan jakamaan DIY-joulukortti-ideoitaan kaikkien iloksi ja inspiraatioksi omassa blogissaan.
Minä päätin lähteä mukaan tällaisella, hieman erilaisella ja pelkistetyllä joulukortilla. Minna heitti haasteen jo pari päivää sitten, mutta oma aika on ollut kortilla (heh), ja nyt vasta sain kortit kuvattua ja muokattua "lähtökuntoon". 
Olen tehnyt joulukortit varmaan viimeiset 20 vuotta itse, samoin kuin kaikki muutkin onnittelukortit ym., mutta joskus sitä miettii kannattaako näihin joulukortteihin panostaa nykyään enää niin hirveästi tai arvostaako kortinsaaja korttia mitenkään vai joutuuko se suoraan paperinkeräykseen.. Ja toisekseen minulla on jotenkin taas sellainen ähky, että liikaa pitäisi tehdä mutta mitään en meinaa saada aikaiseksi. Näistä syistä mm. päätin tehdä tälle vuotta suhteellisen simppeleitä ja nopeatekoisia kortteja. Niin ja joo, sekin vähän ahdistaa että en tee lasten kanssa yhdessä kortteja ja askarteluja - vähän niinkuin että suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Rakastan askartelua mutta lasten kanssa ei silti tule tehtyä juuri mitään, vaikka muinoin suunnittelin ihan toisin. Noh, suurin syy asiaan on varmaankin se, että meidän lapsia ei kiinnosta. Isompaa ei ollenkaan ja pienempi husii tussia toisinaan paperille mutta yleensä sitä löytyy naamasta ja vatsasta. Kimalle leviää hiuksiin ja imuriin ja liimaa löytyy lempikirjan välistä tai pöydänkulmasta. Joo, stressaan liikaa.
Noh, ehkä tulevaisuudessa kun pienempi ei enää syö kaikkia kyniä niin voidaan enempi askarrella yhdessä.

Laitan tähän loppuun vielä muutaman muun kortti-idean.P.S. Matskut näihin on saatu blogiyhteistöiden kautta:
leimasimet Finnstamperilta
korttipohjat, tussit, leimasimet, juuttinaru ja jouluiset kuvat CCHobbylta.
Isot Kiitokset!2 kommenttia: