tiistai 29. joulukuuta 2015

YOU - kirja sinusta


Pienistä teoista syntyy suuria tekoja.
Kaiken lisäksi pieni teko on paljon helpompi tehdä kuin suuri teko.
Kun teet yhden pienen teon joka päivä, muodostuu pienistä teoista suuri määrä.
Sanotaan, että päivittäisillä pienillä teoilla on suuri merkitys elämään ja onnellisuuteen.

Jos sinulla ei ole tapana tehdä uuden vuoden lupauksia tai et saa pidettyä ja toteutettua tekemiäsi lupauksia minulla on sinulle pieni haaste.
Ota käsiisi YOU-kirja sinusta. Readme.fi:n uutuusteos pitää sisällään 365 pientä päivittäistä pikkutekoa, joilla on kuitenkin elämääsi suuri positiivinen merkitys ja vaikutus.

Kirja perustuu aiemmin ilmestyneeseen YOU-app-puhelinsovellukseen. Nykyään monilla on käytössään älypuhelimet ja niiden myötä erilaiset appit ovat osa arkea, mutta meille joilla ei älypuhelimia ole niin kirjat ajavat saman asian. Ja minä ainakin olen niitä ihmisiä, joille kirja on paljon miellyttävämpi vaihtoehto. Kirjaan voi raapustella omia ajatuksiaan, piirustella kuvia sivujen kulmiin ja kirjaa voi hypistellä ja tunnustella, ja tuoksutella. 

Kirja sisältää neljään eri aihepiiriin (FOOD, MIND, MOVE, LOVE) lukeutuvia mikromuutoksia. Mikromuutokset syntyvät yksinkertaisista ja helposti suoritettavista pikkuteoista. Niihin kykenevät kaikki, eikä niiden toteuttaminen vaadi erityistaitoja tai suurta määrää aikaa, mutta niiden vaikutukset ovat silti suuria.

Voit lukea kirjaa sivujärjestyksessä, tai voit poimia pikkutekoja sieltä täältä sen mukaan mikä sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä.

YOU on ryhmätyön tulos, ja sen taustalta löytyy monta vaikuttajaa.

Fifth Corner Inc ja Jamie Oliver ovat solmineet läheisen yhteistyösopimuksen, jossa Jamie tuottaa osan YOU-projektin sisällöstä ja auttaa sen markkinoinnissa.

“Minulle on ollut valtavan innostavaa työskennellä Fifth Corner Incin kanssa sen eteen, miten voimme YOU -appin avulla inspiroida ihmisiä joka päivä voimaan paremmin. Mikromuutokset ovat paras keino saada aikaan pysyviä positiivisia muutoksia ja tiedän, että ihmiset tulevat todella nauttimaan päivittäisistä mikroehtävistämme”, Jamie Oliver kertoo.

“Jaamme Jamien kanssa yhteisen intohimon; haluamme auttaa ja innostaa ihmisiä elämään onnellisemmin ja terveellisemmin yksi mikromuutos kerrallaan. Tästä syystä Jamie on meille unelmien tiimiläinen - toki unohtamatta hänen uskomatonta kykyään innostaa ihmisiä ympäri maailmaa”, yrityksen toimitusjohtaja ja perustajajäsen Nelli Lähteenmäki kertoo.

KIRJA JULKAISTAAN MAAILMANLAAJUISESTI SAMAAN AIKAAN! SUOMALAISET TEKIJÄT YHDESSÄ JAMIE OLIVERIN KANSSA!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti