keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Lehtivihreää...Eikö ole ihanan vihreää! Niin raikasta, niin keväistä, niin kotoista. Varsinkin tässä vaiheessa vuotta vihreys houkuttelee kovasti, talven tahtoisi jo jättää taakseen ja kevään toivoisi saapuvan pikavauhtia. Toisaalta kevättä ei ehkä kannattaisi kiihdyttää kun kesä on niin lyhyt meillä täällä pohjolassa. 
Vihreyttä voi tuoda kotiin viherkasveilla, kuten tällä Kodinonnilla. Ihanan somat pikkulehdet! Niin runsas ja vehreä. Ihana! Ai toistanko itseäni, no kun tämä vihreys vain saa minut niin iloiseksi.

Tämä asetelma päätyi toisaalle, annoin sen veljentytölle lahjaksi. Kukka ja tuo rautakehikko on ostettu erikseen. Uskoisin, että tätä kyseistä rautakehikkoa voisi käyttää muuhunkin tarkoitukseen, puuosan voisi ottaa pois ja tilalle voisi laittaa kynttilän ja alustan sille. Tämänkaltaisia kehikoita näkee nykyään paljonkin sisustustuotteissa, esimerkiksi valaisimissa. Tykkään niistäkin. Niissä on minua miellyttävää DIY-henkeä. 

Mustan raudan, punertavan saven ja kasvin vihreys ovat toimiva yhdistelmä. 

Kortiksi valikoitui teemaan sopivaksi ekokartonki, johon leimailin pääsiäisaiheisella leimasinsetillä höyhenen, linnun jälkiä ja tekstiä. Kyseinen setti sopii moneen muuhunkin kuin vain pääsiäiseen. Löysin setin sekatavarakaupasta (Sopuraha/Seinäjoki) alle kolmella eurolla, ja setissä oli 8 leimasinta. Mielestäni vallan hyvä löytö!


Toivottavasti Kodinonni tuo onnea uuteen kotiin. Onneksi meillekin jäi kuitenkin vihreyttä, oksien muodossa. Laitoimme lasten kanssa joku aika sitten oksia maljakkoon ja nyt niihin on ilmestynyt kauniita vihreitä lehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti