perjantai 10. maaliskuuta 2017

Globus-tuotteet

Hei, olen soijapullo. 
Rakastan erikoisia pulloja. Tänäänkin pesin yhden siideripullon ja laitoin kaapin päälle. Näitä soijapulloja jos olisi useampi niin kiinnittäisin ne rautavanteeseen ja tekisin kivan roikkuvan kattokoristeen kukille. Kuvan taustalla oleva Galipette-omenasiideripullo on yksi lempparipulloistani. Se on kuin vanhanaikainen apteekin lääkepullo, etikettikin on pelkistetty ja retro. Todella soma. 

 Nämä Johan Oy:n sisustushelmet ovat varsin monikäyttöiset. Nauhassa on yhteensä 35 puuhelmeä, helmen halkaisija on noin 20mm. Valitsin väreiksi näihin omiini valkoisen ja vanhan roosan koivunväristen helmien lisäksi. Koivunväri on vakio, muut värit saa itse valita värikartasta, josta löytyy muun muassa petrooli, metsänvihreä, tumma violetti ja minttu. Vaikea oli valita mitä tahtoisin, jos olisi mahdollista niin ottaisin varmastikin kaikkia sävyjä ja tekisin sellaisen räsymattotyylisen yhdistelmän. Roosa, valkoinen ja koivu on silti raikas ja keväinen yhdistelmä. Näitä sisustushelminauhoja voisi tilata usemman kappaleen ja yhdistää yhdeksi pitkäksi nauhaksi. Sen voisi sitten laittaa vaikka verhotankoon kuin kapaksi.

Sisustushelmet kuuluvat Johan Oy:n kevään uutuustuotteisiin, Globus-sarjaan, joka pitää sisällään servettitelineen, talouspaperitelineen, lasinaluset, pannunalusen, avaimenperän, pyyhenipsut ja nämä sisustushelmet. Lisää Globus-sarjasta löydät täältä*klik!

* Blogiyhteistyö | Johan OyEi kommentteja:

Lähetä kommentti