tiistai 28. elokuuta 2018

Puhdas koti turvallisesti: uusi Adeliina-sarja on täällä!


Paikallisen yrittäjän sydämen asia ja haave on toteutunut, Adeliina-tuotesarjan myötä. Kyseessä on kodin puhdistukseen tarkoitettujen tuotteiden tuoteperhe, joka sisältää mm. pyykkietikoita, pesuaineita, tekstiilienraikastajia ja saippuoita. Kaikki tuotteet on tarkasti suunniteltu ja valikoitu. Kaikki tuotteet on varustettu avainlippumerkillä.

Adeliinan tuotteet ovat korkealaatuisia, kotimaisia, biohajoavia, ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa.Sain yhteistyön kautta testattavakseni pyykkietikan, puhtaan pyykin tuoksuisen, ja sellaiselta pyykki kyllä pesun jälkeen tuoksuukin, ihanan raikkaalta. Pyykkietikka toimii huuhteluaineena, se kirkastavaa värejä ja pehmentävää pyykkiä. Etikka poistaa vaatteista hienhajua ja tunkkaisuutta. 
Etikkaa on käytetty kodin puhdistusaineena jo vuosikymmeniä, meilläkin sillä on puhdistettu niin ikkunat, viemärit, kattilat kuin pyykitkin jo vuosia. Nyt etikka on noussut jokaisen tietoisuuteen pyykkietikoiden muodossa. Pyykkietikka sisältää yleensä väkiviinaetikan lisäksi vain tuoksuöljyä tai eteeristä öljyä. Täysin puhdas luonnontuote siis. Pyykkietikka on tuotteena hyvin monikäyttöinen, se sopii pyykin lisäksi mm. ikkunoiden pesuun, huoneilman raikastajaksi ja pintojen puhdistajaksi, tällöin tosin olen laimentanut sitä hieman vedellä koska etikka itsessään on vahvaa. 

Pyykkietikan lisäksi sain testiin Adeliina-sarjan tuoksuttoman ja kirkasteettoman pyykinpesuaineen, joka sopii kaikkeen pyykinpesuun. Tuote on todella riittoisaa, saamani ohjeen mukaan riittää kun koneelliseen laittaa vaivaiset 5-10 mm pesuainetta, normaalisti kun pesuainetta käsketään laittaa jopa puoli desiäkin, mikä on kyllä yleensä hieman liioiteltua. Pyykki kyllä puhdistuu vähemmälläkin. 1000 ml pullosta saa huimat sata pesua.Pyykinpesuaineiden lisäksi sain testiin vielä tekstiilinraikastajan ja palasaippuan. Tekstiilinraikastajaa käytetään raikastamaan mm. mattoja ja tekstiilejä. Sitä ripotellaan pinnoille, annetaan vaikuttaa ja imuroidaan pois. Toiselta nimeltään se on imurointipuuteria ja käytännössä tuote on ruokasoodaa, johon on lisätty tuoksua. Vanhan kansan yleispuhdistusaineenakin tunnettu aine. Äitini varastoissa oli aina isot määrät ruokasoodaa, jota hän käytti milloin mihinkin. Ruokasooda sopii mm. kotitekoisiin kosmetiikkatuotteisiin, kahvinkeittimen puhdistamiseen, kaakeleiden raikastamiseen, kenkien pahan hajun poistamiseen ja pehmolelujen puhdistukseen. Adeliina Tekstiilinraikastajaa voi siis käyttää samaan tapaan esimerkiksi poistamaan tunkkaista hajua niin huoneista kuin vaatelaatikoista, tai kovassa käytössä hajuuntuneista kengistäkin. Tuoksuina on valittavana raikas mango ja puuvilla.  Omat kokemukseni testin osalta jäivät lyhyiksi kun tuotepakkaus rikkoontui kahdesti siten, että ravistaessa kansi irtosi ja koko 450 g sisältö levisi ensin sänkyyn ja sitten matolle, ja päätyi lopulta kaikkineen imuriin raikastamaan imurointia. Mutta tuote itsessään on näppärä ja pohjautuu vanhan kansan tietoon, joten sen on pakko olla toimiva.

Adeliina-palasaippuat käyvät niin käsien kuin vartalonkin päivittäiseen puhdistukseen. 

Lisätietoa tuotteista ja jälleenmyyjistä löydät täältä!


Kaupallinen yhteistyö | Adeliina | SOblogit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti