perjantai 17. elokuuta 2018

Enkeleiden matkassa


Kaikki henkisyys mikä ennen on ollut niin tärkeä osa minua on viimeaikaisten koettelemusteni takia menettänyt merkitystään. Enää asiat eivät ole kirkkaina ja selvinä mielessä ja luottamus on kokenut takaiskun. Kun jokin osuu liian liki sitä alkaa ajatella ja tuntea eri tavalla. Erityisesti nyt kaipaisin konkreettisia kokemuksia, ja kun niitä ei ole tullut on luottamuskin kärsinyt.

Onhan se silti olemassa vaikkei siihen tällä hetkellä jaksaisikaan uskoa. Se toinen maailma, ihan tässä lähellämme. Niinkuin meidän Neljäveekin totesi: "Taivas ei ole tuolla ylhäällä vaan se on tässä ihan meidän vieressä." Siellä he ovat, meidän rakkaat. Rakkaat joita kaipaamme ja joita tarvitsisimme. Siellä ovat myös enkelit ja muut valo-olennot, ja korkeampi voima tai millä nimellä kukin haluaakaan sitä kutsua. 

Kaikesta huolimatta koen olevani henkinen ihminen. Henkisyys vain on nyt tauolla. Voimani on vähissä ja uskoni koetuksella. Yllättävät koettelemukseni vaikeuttavat henkisten asioiden käsittelyä. 

Olen lukenut lukemattomat määrät aiheeseen kuuluvaa kirjallisuutta, taustalla suuri mielenkiinto aiheesta sekä toivomus henkisen kasvun lisääntymisestä. Tässä Sanni Nevalaisen kirjassa Enkeleiden matkassa kerrotaan mitä ja keitä enkelit ovat, millaisia tehtäviä enkeleillä on, miten enkelin tunnistaa sekä mihin kaikkeen enkeleiltä voi apua pyytää.

Kirjassa on hurjan paljon  tehtäviä ja harjoituksia joiden avulla voi voimistaa yhteyttä enkeleihin. Pidin erityisen paljon siitä vilpittömyydestä joka kirjasta huokui harjoitusten myötä. Harvoin missään lukemassani kirjassa tai oppaassa on ollut tehtäviä näin runsaasti. Sannista välittyy aito valo ja halu välittää oppimaansa myös muille. Usein henkisissäkin piireissä huomaa sitä, ettei omastaan haluttaisi luopua tai omaa tietoaan antaa muille ilman, että saadaan itse jotakin vastalahjana. Itse taas ajattelen eri tavalla ja tunnen kiusalliseksi sen, että henkisistä asioista käydään ns. kauppaa. Henkisten oppien ja asioiden pitäisi olla kaikkien saatavilla ja omastaan tulisi antaa myös muille jotta maailman tila paranisi. Jotta rakkaus ja valo lisääntyisi. 


Kirjasta löydät harjoitukset maadoittumiseen, hengittämiseen, kehon energioiden aistimiseen, eheytymiseen, tunteiden kohtaamiseen ja käsittelyyn sekä anteeksiantoon ja haaveiden toteutumiseen. Kirjan harjoitusten avulla tutustut omaan suojelusenkeliin sekä muihin enkeleihin ja arkkienkeleihin. 

Valoa ja rakkautta!


Enkeleiden matkassa
Miten etenet omalla enkelipolullasi
Sanni Nevalainen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti