torstai 19. marraskuuta 2015

300. P*skis!


P*skarteluhaasteessa käynnistyi huima 300. haaste, ja aiheena oli yllättäen napata idea jostakin Design Teamiläisen työstä. Minä inspiroiduin Korttipaja SannaS:n vintagehenkisestä työstä. Kyseinen kortti oli sopivasti postattu syntymäpäivänäni ja muutoinkin sen ilme kiehtoo minua. 

Käytin kortissani CC Hobbylta blogiyhteistyön kautta saamiani tuotteita, jotka siis sain itse heidän valikoimistaan valita. Kortissani käyttämäni leimasimet kuuluvat tähän settiin. Täytyy kyllä kehua, että noin iso setti laadukkaita leimasimia ja niin halvalla! Ihastuin vielä enemmän näihin kun sain ne hypisteltäviksi. Leimaustulos on hyvä ja selkeä. Settiin kuuluu 11 erillistä leimasinta. Vaikka setti onkin yhtäkkiseltään miehinen, on rataskuoseihin saatu silti romanttista ja naisellista ulottuvuutta.
Korttipohjana on ekokartonkia ja nekin tilasin samaisesta verkkokaupasta. 125 kappaleen setti oli minusta edullinen, alle 5 euroa. Tuo raitainen paperi on Vivi Gaden Copenhagen-sarjaa.
Musta paperi mieshahmon takana on lautasliinasta.

Washiteippi on saatu myöskin blogiyhteistyön kautta, Teippitarhasta.


P.S. Blogiyhteistyöt on tehty meidän Kotopirkkojen kanssa. Kotopirkot löytyy Facebookista ja bloggerista. Kotopirkot kasaa yhteen bloggareiden DIY-ideat.
5 kommenttia: