keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Elämyksiä kaupungin ytimessä


Tämän postauksen myötä pääset kurkistamaan mielenkiintoiseen paikkaan keskellä Seinäjokea. Itsekin kävin täällä ensi kertaa viikko sitten. En olisi kyllä uskonut, että tällainen paikka löytyy keskeltä lähiötä.


Joupin Vanha Tupa ja Komiat Hetket tarjosivat meille SObloggareille elämyksellisen hetken keskellä kaupungin sykettä. Täällä rauhan tyyssijassa tuntui kuin aika pysähtyisi ja kaikki ympärillä oleva katoaisi tai lakkaisi hetkeksi olemasta. Tänne kannattaa vetäytyä kun arjen hektisyys painaa rintaa.


Joupin Vanha Tupa on vanhan ajan miljöö, jossa voidaan järjestää juhlia laidasta laitaan. Se toimii myös kokoustilana ja siellä voidaan järjestää monenlaisia tapahtumia tykypäivistä polttareihin. Alueella on myös saunatilat paljuineen. 
Päärakennuksessa on tilat 50 henkilölle ja saunaosastolla 20 henkilölle. Yhteensä alueella on tilat jopa 200 henkilölle kun käyttöön otetaan tallit ja aitat.

Päärakennuksessa on myös keittiö, joka on vieraiden käytettävissä. Voit siis tuoda omat ruoat mukanasi tai tilata ruoat pitopalvelusta.


Kaksifooninkinen päärakennus on sisustettu tyyliin sopivasti, sisällä vanha ja uusi kohtaavat ja elävät sulassa sovussa keskenään.Täällä voidaan pistää jalalla koriasti tai istua iltaa tunnelmallisessa valaistuksessa. 


Saunatiloista löytyy tilavan saunan lisäksi suihkutilat ja vilvoittelualue.


Kauniin miljöön lisäksi meitä hellittiin herkullisella ruoalla. Komiat Hetket tarjosivat meille maukkaan lankkumenyyn.
Komiat Hetket Oy järjestää laadukkaat  TYKY -päivät, kokoukset, saunaillat, juhlat ja polttarit. Komiat Hetket tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, mm. retkiä, vaelluksia ja kisailuja.

Komiat Hetket toimii myös pitopalveluna ja heiltä voi tilata ruokaa aina pikkupurtavasta juhlamenuun, joko omien toiveiden tai valmiiden menuiden mukaisesti. Myös astiat, kattaukset ja kuljetukset voidaan tilata samasta paikasta. Tarpeen mukaan myös tarjoilijat ja kokki saapuvat paikan päälle. 


Pääruokana lankkumenyy ja jälkiruokana nokipannukahvit ja lemon posset.
Alkukuohuvat tarjosi rakennusyritys Sarkoa.

Miehet kaiken takana...


Yhteistyössä Komiat Hetket & Joupin Vanha Tupa
Psst.. kurkaapa muutkin SObloggareiden blogit:

Kolmen Tähden KotiEi kommentteja:

Lähetä kommentti