tiistai 7. kesäkuuta 2016

The Healing Code


Paranemisen avain on itsehoitomenetelmä, jonka avulla voidaan hoitaa niin fyysisiä, henkisiä, psyykkisiä kuin tunneperäisiä vaivoja. Kirjassa esiteltyjen asiakaskertomusten mukaan se on auttanut jopa vakavien sairauksien hoitoon.
Paranemisen avaimen hoitomenetelmät ovat samankaltaisia kuin EFT-terapia tai energiahoidot, mutta se on silti oma itsenäinen hoitomuotonsa, jonka kehittäjänä ja 'isänä' on Alexander Loyd.

Kirjassa sanotaan, että kaikkien vaivojen taustalla ja lähtökohtana on aina stressi, ja paranemisen avain toimii poistamalla stressin syyn. Tällainen hoitomuoto kuulostaa kyllä täydelliseltä, ja sen tärkeänä kultaisena lankana onkin se, että sairauksien ja vaivojen hoidossa tärkeintä on löytää se syy, ei vain hoitaa vaivoja. Ja tämähän tyyli perusterveydenhoidossa yleensä on, että keskitytään liikaa hoitamaan tai poistamaan oireita, eikä paneuduta etsimään sitä alkuperäistä syytä. Paranemisen avain tuntuu lähes liian täydelliseltä, sellaiselta hoitomenetelmältä, jota tahtoisin heti testata kaikkiin läheisiin ihmisiin, joilla on lukuisia sellaisia vaivoja, jotka tuottavat harmia päivittäin ja joihin perinteinen lääketiede/lääkärit eivät ole löytäneet hoitokeinoa.

Paranemisen avain perustuu sarjaan helppoja käsiasentoja, joilla hoidetaan kehon neljää paranemiskeskusta. Nämä paranemiskeskukset aktivoivat energiahoitojärjestelmän, joka toimii immuunijärjestelmän tavoin. Sen avulla hoidetaan negatiivisia ja kipeitä muistoja, jotka ovat kasautuneet ihmisen solumuistiin. Hoito on yksinkertainen ja se onnistuu vaikka lapselta. Hoito kestää noin 6 minuuttia ja se tulisi toistaa päivittäin kolme kertaa. Kuusi minuuttia tuntuu varsin lyhyeltä ajalta, varsinkin jos se auttaa parantamaan sinut migreeniltä, hermosäryltä ja jopa syövältä. Käsien asennot saattavat silti tuntua ainakin aluksi oudoilta ja jos näytteitä paranemisesta ei heti ole nähtävissä saattaa menetelmä tuntua omituiselta. Olen testannut hoitoa muutaman kerran, mutta väliin on jäänyt päiviä, jolloin en ole ehtinyt testata menetelmää lainkaan. Toisinaan se kuusikin minuuttia tuntuu pitkältä ajalta, varsinkin kun lapset ovat kokoajan ympärillä. Myös hoitotavan oppiminen sulavasti toteutettavaksi kestää aikansa. Mielestä täytyy lisäksi poistaa epäilyksen siemenet ja mielentila täytyisi pitää neutraalina ja myönteisenä. Itselläni ainakin nämä tuottavat ongelmia tai ainakin haasteita, oli kyse sitten mistä tahansa. Energiahoidoista on kokemusta ja niiden käyttäminen tuntuu ainakin vielä helpommalta ja luontevammalta. Mutta en kiellä ettenkö kipeästi tahtoisi hoitaa muutamia ikäviä muistoja nuoruudesta, jotka aiheuttavat vielä tänäkin päivänä vaikeuksia ja haasteita, isoja ja pieniä, ihan tähän perusarkeenkin. 

Kirjan sisältö on hyvin teoreettista ja perustuu lääketieteelliseen tietoon ja testeihin. Kirjasta sai myös runsaasti hyötytietoa mm. luontaishoidoista ja siitä miten lääkärit ja lääketeollisuus elävät symbioosissa keskenään, ja mikä taas ei yleisesti ottaen ole mikään kovin positiivinen asia.

Osittain kirjan sisällön olisi voinut tiivistää runsaalla kädellä, toistoa nimittäin oli aika paljon. Toisto tietysti on hyvä juttu niille lukijoille, jotka harppovat sivujen yli niille kohdille, joista ajattelevat saavansa hyödyn nopeasti. 

Paranemisen avain on menetelmä, jota kannattaa kokeilla. Sen testaamisesta ei ainakaan ole raportoitu haittavaikutuksia. Menetelmä ei perustu uskoon eikä henkisyyteen, vaan sen taustalla on lääketieteelliset perusteet - poistamalla stressin kehostasi paranet. Onhan se ihan järkeenkäypä ajatus, jokainen varmasti tietää mitä kaikkea stressi voi ihmiselle tai eläimellekin aiheuttaa ja miten tuhoisia sen vaikutukset voivatkaan olla. Eikö olisikin hienoa, jos stressin voisi poistaa asteittain kokonaan pois? Ja tämä on täysin mahdollista, näin lupaavat kirjan tekijät ja hoitomenetelmän kehittäjät Alexander Loyd & Ben Johnson.

Paranemisen avain
Alexander Loyd & Ben Johnson
Viisas Elämä 2016


1 kommentti:

  1. Onpas mielenkiintoinen kirja, kaikkea sitä löytyykin!

    Auringonsäteitä päivääsi!

    -Isla Sofia
    https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/05/taas-tanaankin.html

    VastaaPoista