torstai 21. heinäkuuta 2016

Metka tuote!


Selaillessani taannoisen blogiyhteistyökumppanini kotisivuja silmiini osui varsin metka tuote. Kaunis design, persoonallinen ilme ja arvokas aate yhdistyvät Metkatuotteessa.

Metkatuote on suomalainen yritys, jonka takaa löytyy muotoilija Minna-Mari Meriläinen. Metkatuotteen tuotesarja koostuu nostalgisella kuosilla varustetuista pelti- ja emalituotteista. Tuoteperhe käsittää kuusi eri värimaailmaa, tuntomerkkeinä humoristisuus ja vanhan ajan tunnelma. 


Ihastuin tuotteisiin heti. Niissä yhdistyy moni itselleni tärkeä piirre. Rakastan vanhoja juttuja ja nostalgiaa monella tapaa. Tykkään kuoseista: niitä on kiva kehitellä itse mutta on myös ilo katsella toisten aikaansaannoksia. Metkatuotteen liikeidean taustalla on lisäksi hieno ajatus jatkaa perinteitä, tässä tapauksessa työ jatkuu jo kolmannessa polvessa. Minna-Mari Meriläisen isovanhemmat perustivat aikoinaan kyläkaupan, ja toimintaa jatkoivat sittemmin Minna-Marin vanhemmat ja nyt puikoissa istuu hän itse - vanha kyläkaupan tunnelma on siirretty Metkatuotteen nostalgisiin kuoseihin ja tuotteisiin.


Tuoteperhe pitää sisällään kauniita ja laadukkaita peltirasioita: kahvi-, tee-, makeis- ja keksipurkkeja, sekä hauskoja tee-se-itse-paketteja, joista voi leipoa mm. Raktorikuskin ruukkuleipää, Isoäidin pannaria ja Kylänväen kuppikakkuja. Tutustu valikoimiin tästä! Vink* Kiva lahjaidea!


Kun peltirasioiden sisällöt on nautittu, voi rasiat hyödyntää uudelleen joko säilytys- tai koriste-esineinä. Ainakin minua nämä rasiat ihastuttavat ja ilostuttavat. Mikäs sen ihanampaa kuin kotoilu kauniiden asioiden keskellä.


Irtoteetä löytyy 7 eri makuvaihtoehtoa ja ne ovat Suomessa valmistettuja. Peltirasioiden lisäksi voit valita paperisen täyttöpussin, joissa niissäkin toistuu sama nostalginen ilme. Rasiat ovat kooltaan 100g, täyttöpussit 60g.


Kaikissa kahvipurkeissa on sisällä 100g:n kahvipussi. Lisäksi kahvivalikoimasta löytyy 7 ihanaa kahvinautintoa 100g:n paperipusseissa. Kaikki kahvit soveltuvat sekä suodatin- että pressopannuun.


Metkatuotteen makeiset ovat aidosti kotimaisia, käsityönä perinteisellä reseptillä valmistettuja. Peltinen pastillirasia on kooltaan 80g. Näiden lisäksi valikoimissa on myös makoisia fudgeja 150g:n pusseissa. Fudge-palat ovat gluteeniton ja lisäaineeton tuote!


Metkatuotteen kotisivuille pääset tästä, ja Seinäjoen Asuntomessuilla kävijät huomio! Metkatuotteen myyntipiste löytyy myös sieltä. Metkatuote on esillä kohteissa Villa Roihu sekä Kohde 33 Lumiance. Lisäksi sisustusliike Sapiran ja Lennolin yhteinen myyntiosasto sisustajahallissa on paikka, josta voi käydä Metkatuotteita ostamassa.

Elintarviketuotteiden lisäksi Metkatuotteen valikoimista löytyy ekologisia, kestäviä ja pestäviä bambufroteesta valmistettuja tiskirättejä. Näissäkin toistuu sama kuviomaailma. 
Ja sitten löytyy vielä teen juojan tärkeä apuri eli teesihti/pallo, kuosivaihtoehtoina Kyläkauppa, kylätie ja traktori. Uutuuksena valikoimissa 2 litran emalipannu, siihen mahtuu jo useampi kupillinen sumppia!

Metkatuotteen tuotteet saavat hymyn huulille ja mielen täyteen mukavia muistoja menneiltä ajoilta.
2 kommenttia:

  1. Mustakin noi oli kiva idea. Voi laittaa keittiössä ihan näkyville.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Kauniita purkkeja, tuo pussi myöskin. Hyvin sopii vaikka avohyllyyn.

    VastaaPoista