maanantai 20. helmikuuta 2017

Wallstyle - sisustustarra!

Olen tykästynyt sisustarroihin, koska niillä saa kivaa ilmettä sisustukseen helposti ja vähällä vaivalla. Tilasin jo syksyllä yhden tarran omalla tekstillä ja haaveissa on myös sellainen mandalatyyppinen iso ornamenttikuvio olohuoneen seinään. Tällä kertaa kuitenkin tilasin Wallstyle.fi:n verkkokaupasta heidän yhden uutuustarransa "What is done in love is done well". Minusta se on hyvin sanottu eikä yhtään liian imelä tai kliseinen. Kyseinen lausehan voi viitata ihan mihin tahansa asiaan elämässä, harrastuksista ihmissuhteisiin.

Halusin siirreltävän taulumaisen sisustustarran, jonka voin laittaa ikkunaan, seinälle tai vaikka pöydälle koristeeksi. Mietin ensin laittavani sen johonkin vanhaan pieneen ikkunaan mutta sellainen olisi ehkä liian massiivinen ja raskas niin päädyin ohueen pleksilevyyn, niitä meillä nimittäin oli varastossa jo omasta takaa. Leikkasin pleksista oikeankokoisen palan mattopuukolla ja sommittelin tarran ensin suojamuovin kera levyn alle, sen jälkeen irrotin suojamuovin ja asettelin tarran pleksiin. Tarra tarttui todella tiukasti muovipintaan ja minulle meinasikin käydä köpelösti kun huomasin, ettei tarra asettunutkaan ihan keskelle pleksilevyä, mutta onnekseni kyseessä ei kuitenkaan ollut kuin muutaman millin heitosta ja sain viimeisteltyä pleksilevyn lopuksi vielä leikkaamalla sivusta suikaleen pois. En osaa sanoa miten Wallstylen tarrat tarttuvat seinäpintaan, mutta ainakin oman kokemukseni kautta vastaavaa tarraa pystyy ainakin maalatusta lasikuitutapetista uudelleen asettelemaan jos asettelussa tulee heittoja.

Erityiskiitos tarran pakkaustavasta, tarra toimitettiin jämäkässä pahviputkessa ja mukana oli tarran lisäksi muovinen "lasta", jolla tarran saa kiinnitettyä siististi liimattavaan pintaan.


Wallstyle.fi on verkkokauppa, joka myy sisustustarroja netissä. Wallstyle valmistaa kaikki tarransa itse, tarrat myös suunnitellaan ja piirretään itse tai yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Wallstyle.fi on osa Länsirannikon leimasintehdasta, jonka pääpaikka sijaitsee Maalahdessa.

Käy katsomassa uutuusmallit täältä, tai voit suunnitella tekstin myös itse. Näissä (omalla tekstillä varustetuissa) on kolme eri kokovaihtoehtoa,  fonttivaihtoehtoja on 15 ja värivaihtoehtoja löytyy myös 15. Tarra on laadultaan vahvaa ja mattapintaista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti