sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Tutustu intuitioosi korttien avulla

Intuitio ja sen kuunteleminen on ollut viimeaikoina paljon pinnalla. Kirjoja aiheesta löytyy paljon. On oppaita ja tehtäväkirjoja. Minä sain jonkun aikaa sitten nämä INTUITIO-kortit (Viisas Elämä). Intuitiokorttien avulla voi vahvistaa omaa intuitiotaan eli sisäistä viisauttaan - oppia kuuntelemaan omaa sisäistä minäänsä. Sen kuuntelu on usein varsin vaikeaa vaikka sen taidon löytäminen ja omaaminen olisikin ihan mahtavaa. Olisi ihanaa, jos osaisin kuunnella intuitiotani ja saada sitä kautta apua elämän vaikeisiin vaiheisiin ja miksei myös niihin arkisiin dilemmoihin. 

Kortit ovat luoneet yhteistyössä Katja Frange (tekstit) ja Sanni Nevalainen (kuvitus). Katja Frange on henkinen valmentaja, kirjailija ja näkijä, hän on intuitiivise elämän sanansaattaja. Sanni Nevalainen on Valon taiteilija, suggestoterapeutti ja kouluttaja. Hän maalaa sydämen ja sielun maisemia.

Korttipakassa on yhteensä 44 kaunista ja inspiroivaa korttia. Korttien värikylläiset ja unenomaiset kuvat energisoivat auttavat herkistämään intuitiota, samoin kuin korttien sisältämät tekstit ja käytännön opastukset avaavat intuitiota ja auttavat korttien käyttäjää saamaan vastauksia ja johdatusta kysymyksiinsä. Korttien lisäksi mukana tulee opaskirja, jossa jokaiseen korttiin liittyy myös pitempi opastusteksti. Kortit toimivat kuten muutkin vastaavat kortit. Voit nostaa itsellesi päivän kortin tai kolmen kortin sarjan, jotka käsittelevät mennyttä, tätäpäivää ja tulevaa. Tai yksinkertaisimmillaan voit nostaa vastauksen kysymykseesi. 

Kortteihin kannattaa tutustua ajan kanssa ja niiden käyttöön kannattaa paneutua omassa rauhassa omalla painollaan. Mitä enemmän kortteja käyttää sitä paremmin ne alkavat toimia ja sitä paremmin opit ymmärtämään saamiasi viestejä. Korteilla voi katsoa vastauksia sekä itselle että toiselle.

Minulle nousivat nämä kortit, kun nostin kolmen kortin sarjan kysymykseeni. Aika osuva sarja. Tästä alkaa nyt minun tieni intuitioon tutustumisessa. En ole kovinkaan herkkä aistimaan korttien ja kuvien energioita mutta toivon, että matkani varrella tässäkin kehityn.

INTUITIO-kortit
Katja Frange ja Sanni Nevalainen 
Viisas Elämä 2017

2 kommenttia:

 1. Näyttää ihanilta! Olen jo jonkin aikaa haaveillut näistä korteista. Mutta kun minulla on jo monen monet kortit kaapissa (osa aktiivisemmin käytössä, osa vähemmän aktiivisesti), olen miettinyt, tarvitsenko enää lisää kortteja. Nyt kun näin kuvia näistä korteista tässä postauksessa, jäin taas miettimään, että josko kuitenkin nämä olisi kiva hankkia.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että postaukseni ja kuvani saivat sinut inspiroituneeksi. Eikö yhdet kortit vielä mahtuisi valikoimiin :) ovat kuitenkin ajattomat ja hyödyllinen apu tarpeen vaatiessa.

   Mukavaa viikkoa sinullekin! Ja hyvää Juhannusta!

   Poista