torstai 9. marraskuuta 2017

Isänpäiväkortti 2017


Kun on lapsia niin yleensä ajatellaan, että lapset innoissaan askartelevat tai ainakin osallistuvat askarteluun kun aikuiset puuhastelevat. Kyllä meilläkin niin tapahtuu, eikä siihen tarvitse pahemmin suostutella. Mutta kun tulee tilanne, että jotakin pitäisi tehdä jollekulle niin eipä nouse vapaaehtoisten käsiä ilmaan. Yleinen kommentti on "en halua" tai "teen vaan sulle äiti". Sama juttu nyt isänpäivänkin tienoilla. Etsiskelin Pinterestistä ideoita, joita voisi toteuttaa lasten kanssa. "Käsikortti" vaikutti kivalta, varsinkin kun nuorimmainen mielellään päivittäin maalaa kätensä ja läiskii värikkäitä kädenjälkiä sinne tänne. No mitenkäs kävikään kun nyt ehdotin, että maalailtaisko taas kädenkuvia. Ei suostunut. 

Pakkien saannin jälkeen aloittelin uutta ideaa, ajattelin että lasten vesivärittämästä paperista voisi tehdä rusetteja ja yhdistää ne jotenkin isänpäiväkorttiin. Askarteluhetken lopuilla sain kuitenkin huijattua nuorimmaisen maalaamaan kätensä - pinkillä tietysti - ja sain kuin sainkin kolme pinkkiä kämmenen kuvaa valkoiselle kartongille. Jes!

Leikkasin kämmenen irti samalla kertaa sekä valkoisesta kartongista että taustalla näkyvästä kuviokartongista. "Käsien" väliin nuuttasin ekokartongista haitarin, jolle kirjoitin mustalla tussilla "PAAPPA" kuten meidän perheessä on isoisää tapana kutsua. Yhteen korttiin tuli tietenkin lukemaan "ISI". Haitarin kiinnitin käsiin kaksipuolisella jämäkällä teipillä.

Rusetitkin käytin, liitin ne kaksipuolisella teipillä pinkin kämmenen alareunaan.Joko teillä on askarreltu isänpäiväkortteja?
Tekemisen iloa!


P.S. Jos olet Facebookissa niin liity uuteen ryhmään DIY-inspiraatioita! Siellä saa vapaasti jakaa omia ideoita ja tuotoksia kuvien ja blogilinkkien kera. Säännöt on minimoitu. Mikään ei nimittäin ärsytä enempää kuin hirmuinen sääntönivaska ennen postauksen lähettämistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti