keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Jouluisia ikkunatunnelmia


Huomaan tekeväni yhä yksinkertaisempia koristeita ja somistuksia kotiin vaikka toisaalta pidänkin paljon runsaudesta ja koristeellisista jutuista. Toisaalta kotimme on aika värikäs ja runsas niin yksinkertaiset somisteet tasapainottavat ilmettä. Persoonallisuus on kuitenkin se mihin pyrin ja mikä toimii niinsanottuna ohjenuoranani. Halu poiketa massasta. Se, olenko onnistunut vai en, on ehkä helpointa nähdä ulkopuolelta. 

Johan Oy

Lisäilen joulukoristeita pikku hiljaa, tontut tulivat ensimmäisenä keittiön ikkunaan ja nyt tämä enkelinauha tuli koristamaan toista keittiön ikkunaa. Toinen enkeliaiheinen koriste on työn alla, paikka sille on myös vielä mysteeri. Mutta aina ne koristeet ovat paikkansa löytäneet. Vintin portaikkoon laitoin Seppälästä ilmaiseksi saadun parimetrisen joulukuusijulisteen, katsotaan kauanko jaksetaan sitä katsella. Alunperin ajattelin laittaa sen lastenhuoneeseen, mutta se on väreiltään liian massiivinen lastenhuoneen tunnelmaan.

Johan Oy

Tämä enkelikoriste syntyy puisista enkelinsiivistä ja pellavanarusta, mutta voit käyttää mitä narua tai nauhaa tahansa. Pujota nauha tai naru siipien rei'istä ja koriste on valmis! Nämä enkelitsiivet on Johan Oy:n valikoimista, löydät ne täältä. 


Pieni soma kynttilälyhty timattineen on koristanut keittiön ikkunaa ympäri vuoden. Tuikkua en siihen ole uskaltanut laittaa, koska lyhty on niin lähellä verhoa mutta tykkään sen väristä ja tuo kristallikoriste lyhdyn rinnalla miellyttää silmääni, siksipä ne ovat saaneet olla osa jokapäiväistä somistusta. Nuo kristallikoristeet tein alunperin talviseen pöytäkoristeeseen, jossa timantit koristivat vanhaa syreeninoksaa.


Nämä pienet mökit saimme alunperin tuparilahjaksi, niissä asustaa normaalisti pienet vihellyslinnut, eli sellaiset puhallettavat linnunmuotoiset pillit, mutta linnut ovat lähteneet lasten matkaan leikkeihin ja talot jäivät asuttamattomiksi. Laitoin pikkuruiset talot ikkunan väliin kuusenoksan kanssa ja yhdessä ne muodostavat kivan jouluisen yksityiskohdan.

Insipiroitumisen iloa!2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta. Kaunista ja selkeää. Näihin ei kyllästy niin helposti kuin joulukrääsään. Ja nämähän voivat koristaa kotia vielä joulun jälkeenkin. Tuo pikkuinen mökki on todella suloinen!

    VastaaPoista