sunnuntai 10. joulukuuta 2017

10.luukku DIY-lahjaideoitaHuopa on kiva materiaali. Sitä on helppo ommella ja työstää. Se ei purkaannu ja saumoista ja reunoista saa aina siistit (kunhan on hyvät sakset). Huopaa voi myös kirjoa tai siihen voi painaa kuvioita kangasväreillä. 


10.luukusta löydät siis helppoja ja nopeita DIY-lahjaideoita huovasta.

 Kruunut

Lapset rakastavat yleensä roolileikkejä ja huovasta saa asusteita valmistettua vaivatta. Meillä lastenhuone pursuaa kruunuja, palomiehen viittoja, poliisin asuja ja työmiehen asuja. Huovasta tai vaihtoehtoisesti fleecestä on nopea tehdä asuja lasten leikkeihin. Useimmiten pärjää jopa ilman ompelu(konett)a.

Ylläolevat kruunut ompelin kahdesta eri värisestä huovasta. Hahmottelin mallin suoraan huopaan ja ompelin viivoja pitkin. Huolitteluvaiheessa vasta leikkasin ylimääräiset kankaat pois. Helppoa!

Huopa on hyvä ja turvallinen materiaali pannulappuihin.  Kupinaluset

Kupinaluset on nekin nopeantoteutuksen lahjaidea. Leikkaa muutama samankokoinen muotokappale ja ompele ne yhteen. Ennen ompelua tosin kannattaa koristella tai tehdä kankaanpainokuvioinnit.

Neulakirja

Tosi kiva idea on myös tämä neulakirja, joka on oiva lahja kädentaitoja harjoittavalle ihmiselle! Tähänkään ei paljoa taitoa tai aikaa vaadita.

Heijastimet

Huovasta voi tehdä myös heijastimia heihastinkankaan tai -tarran avulla. Lisää vinkkejä tähän löydät täältä, klik!


Annatko sinä itsetehtyjä lahjoja? Millaisia olet tehnyt?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti