maanantai 13. toukokuuta 2019

Ti-Ti Nalle!




Ti-Ti Nalle!

Meidän neljäveen suosikki. Hän innostui yhtäkkiä Titinallesta, luultavasti sen erään dvd:n myötä jonka saimme muistaakseni tämän serkuilta. Ikävä kyllä levyä katsottiin niin paljon, että sen pinta naarmuuntui niin pahoin, ettei levyä voinut enää katsoa. Siitä syystä olenkin hartaasti odottanut tätä uutta Ti-Ti Nalle  -kirjaa, muksun puolesta siis. Muksulle tosin en kertonut kirjasta etukäteen koska odottaminenhan on tunnetusti ihan kamalaa ja mieluummin kärsin siitä yksin.

Kirjan mukana tuli myös DVD, josta löytyy kirjassa esiintyvät laulut laulettuina ja näyteltyinä Riitan ja Nallejen kera, plus mukana menossa olevat Ti-Ti Nalle -fanit. Tämä DVD on tasoltaan hyvä, meillä nimittäin on muksu pettynyt monesti kun kirjastosta ollaan Ti-Ti Nalle DVD:itä rehattu ja sitten katsellessa huomattu etteivät olekaan niin kivoja kuin se meillä aiemmin ollut levy, joka sitten hajosi lopulta. Joten olimme todella yllättyneitä ja iloisia kun tältä uudelta levyltä löytyikin kaikki ne kadonneet biisit!

Kirjasta itsestään löytyy satuja ja nuotit levyllä oleviin lauluihin. Ti-Ti Nalle Suuri Laulusatukirja on kauniisti ja värikkäästi valokuvin kuvitettu, suurella fonttikoolla kirjoitettu satukirja, jonka sadut ja laulut liittyvät toisiinsa. Kirjassa seurataan nallejen ja Hirsimetsän asukkaiden arkea ja juhlaa. Yhteensä satuja/lauluja/leikkejä on 22.





Ti-Ti Nalle
Suuri Laulusatukirja
Riitta Korpela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti