tiistai 14. toukokuuta 2019

Kokemuksia Re-Gen tuotteista

* Kaupallinen yhteistyö *

Aloitin Re-Gen tuotteiden testaamisen reilu puoli vuotta sitten. Mielenkiinnolla odotin tuloksia, koska tuotteista sanottiin monenlaista hyvää. Niiden vaikutukset kuvausten perusteella ovat monitahoiset. Tuotteiden sanotaan auttavan mm. raskausarpiin, ihon kuivuuteen, arpiin, ikääntymiseen ja maksaläiskiin. Tehoseruumin sanotaan myös kiinteyttävän kasvojen ihoa. 

Tuotteissa on melko voimakas tuoksu (ihovoide ja kasvoseerumi). Tuoksun antaa tuotteissa olevat kasviöljyt. Tuoksuun kyllä sopeutuu ajan kanssa mutta ensin kohtaamisella se voi tuntua liiankin voimakkaalta, varsinkin jos on tuoksuyliherkkä. Raskausarpiin erityisesti suunniteltu Re-Gen Oil sen sijaan on mukavan mieto tuoksultaan. 

Re-Gen tuotteiden vaikuttavat aineosat:

A-vitamiini auttaa kollageenin muodostuksessa ja edesauttaa ihosoluja uusiutumaan.
E-vitamiini lisää orvaskeden kosteuspitoisuutta tehden ihosta pehmeän tasaisen ja joustavan.
Kehäkukkaöljy on luonnollinen antioksidantti, joka auttaa ihottumien ja pinnallisten ihoärsytysten hoidossa.
Laventeliöljy rauhoittaa ihoa ja on luonnollinen antiseptinen aine joka tappaa bakteereja.
Rosmariiniöljy auttaa elvyttämään ihoa. Sillä on myös rauhoittavia ja antiseptisia ominaisuuksia.
Kamomillaöljy rauhoittaa tulehduksia ja soveltuu erityisen hyvin rasittuneelle ja herkällle iholle.
Pure Cell Oil on laboratoriossa kahdesta luonnonöljystä valmistettu öljy joka ohentaa Re-Gen öljyn ja voiteiden koostumusta tehden niistä helpommin levittyvän ja imeytyvän. Se tekee ihosta pehmeämmän ja joustavamman tuntuisen.


Tuotteet sisältävät Pure Cell Oil ainesosan, joka tekee tuotteiden koostumuksen kevyen ja rasvattoman tuntuiseksi ja varmistaa että vitamiinien ja kasviuuutteiden hyödylliset ainesosat pääsevät imeytymään ihoon. Re-Gen tuotteet ovat menestystuotteita monessa maassa ja kuuluvat myydyimpien arpien ja raskausarpien hoitotuotteiden sarjaan. Tuotteet ovat lisäksi todella edullisia, joten hinta ei ole kauniimman ihon esteenä. 

Tuotteet tuntuvat hyvältä iholla. Kasvovoiteena käyttämäni Re-Gen Cream on erityisen riittoisa, varsinkin jos sitä käyttää pelkästään kasvoilla. Voidetta voi kuitenkin käyttää myös muualle kehoon. Itse koin kuitenkin kyseisen voiteen liian raskaana ns. vartalovoiteena ja päädyin käyttämään sitä ainoastaan kasvoilla. Olen tarkka kasvovoiteiden suhteen ja harva voide sopii minulle, yleensä voiteet tuntuvat iholla liian raskailta tai liian rasvaisilta. Re-Gen Cream taas näyttää raskaalta ja rasvaiselta mutta se kuitenkin imeytyy nopeasti ihoon jättämättä kuitenkaan rasvaista ja raskasta tunnetta. Käytin voidetta siinä toivossa, että se auttaisi hormoninäppyjen jättämiin arpiin sekä ihon epätasaisuuksiin ja näppyihin. Näihin en kuitenkaan saanut apua voiteesta mutta hinnan, riittoisuuden ja ihon yleisen hyvinvoinnin takia tuote on kuitenkin hintansa väärti. 

Kasvoseerumin Re-Gen seerumin sanotaan antavan eloa iholle 7 päivässä. Seerumi ehkäisee ryppyjä ja piristää väsynyttä ihoa. Siinä on kevyt koostumus ja se imeytyy nopeasti ilman, että iho tahmaiseksi. Sopii myös hyvin meikin alle. Itse en juurikaan meikkaa mutta käytin seerumia voiteen alla tehohoitona. Seerumi oli todella riittoisaa sekin, purkki riitti noin 4 kk aamuin illoin käytettynä. Tämänkään suhteen en mitään erityistä muutosta ihossani huomannut mutta ei myöskään mitään moitittavaa tuotteesta. 

Raskausarpiin suunnattu öljy tuntui pehmentävän vatsan ihoa jo muutamassa päivässä ja arvet tuntuivat hieman haalenevan mutteivät kuitenkaan poistuneet iholta. Käytin tuotetta yhtäjaksoisesti aamuin illoin noin 4-5 kk ja sen jälkeen käytin sitä satunnaisesti. Toiveissani oli myös, että öljyn jatkuva käyttö stimuloisi vatsan ihoa ja saisi sen kiinteytymään ajan kanssa kuten eräs toinen vastaava tuote teki, mutta Re-Gen öljy ei kuitenkaan samalla tavalla edesauttanut vatsan kiinteytymistä ja painon alentumista.


Mukava olisi kuulla muiden käyttäjien kommentteja ja kokemuksia näistä tuotteista. Ehkä hieman harmittaa, etten saanut näistä sitä mitä niiltä odotin mutta toisaalta voiteet ja öljyt kuitenkin tuntuivat iholla hyvältä ja kevyeltä sekä hoitavilta joten loppupeleissä ne ovat silti tärkeitä hyvän tuotteen piirteitä. 


*Tuotteet saatu testiin yhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Näyttää kovin samalta fontilta kuin bio-oil. Aluksi luulinkin että puhut siitä mutta kuvia tarkemmin katsottuani, olihan ne eri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella identtisen näköiset tuotteet kyllä, ei ihme jos sekoittaa Bio-Oiliin.

      Poista