torstai 18. helmikuuta 2016

Suvikukkasia Kotiblogeissa


Huomio ihmiset!
Nyt mars kohti lähintä lehtipistettä ja ei kun ostamaan uusin Kotiblogit-lehti!

Täytyy myöntää, että itsekin luen vasta toista numeroa, eli uusi lehti minullekin. Lehti on piristävää vaihtelua jo pitempään markkinoilla olleille lehdille. Kotiblogit-lehti nimittäin koostuu suurilta osin meidän 'tavallisten' ihmisten kodeista ja ideoista, sisältö perustuu bloggareiden tuotoksiin ja heiltä saatuun materiaaliin.
Tuo sana 'tavallinen' kuulostaa kyllä vähän alentuvalta mutta tarkoitan kuitenkin sitä sataprosenttisesti positiivisessa mielessä. Mielestäni parhaimmat ideat tulevat yleensä teiltä ja meiltä - tavallisilta ihmisiltä, arjen pyörteissä syntyy kaikenlaista inspiroivaa ja kaunista.

Kotiblogit-lehti koostuu näistä:
puutarha - sisustus - ruoka - matka - DIY.
 Niin ja tietysti yksi syy siihen miksi näin innokkaasti lehteä mainostan on siinä, että minä ja blogini olemme mukana neljän sivun verran tässä uutukaisessa numerossa!

Koko tammikuun uurastin ideoinnin ja niiden toteutusten parissa. Kamera kesti onneksi loppuun saakka kunnes sitten päätti antaa periksi ja pimahtaa, onneksi olin oman juttuni saanut kuitenkin jo kasaan. Tätä uutta lehteä selaillessa sain mahdollisuuden tutustua ihan uusiin blogeihin ja ihmisiin niiden takana. Aivan mahtavia ideoita ja koteja jokaisella! Jaksan aina ihastella ihmisten kuvaustaitoja, kuvaaminen kun on vain todella haastavaa välillä, ja kun toisten ottamia kaunokaisia katsoo niin alan itsekin haaveilla uudesta kamerasta, mikä se sitten ikinä mahtaa ollakaan. Olisiko vinkata mitään hyvää kameraa bloggaajalle? Niin ja tietysti sen ei saisi maksaa maltaita :)


Tässä muutama jutusta löytyvä idea ja ajatus.


Ja pientä piilomainontaa täytyi tietenkin lykätä mukaan. 
Mieheni arvostelumenestys - Audrey, rakkaani.


Jutussa olevia ideoitani ja käyttämättä jääneitä juttuja olen postaillut jo aiemmin tälle vuotta täällä blogissani. Nyt saankin sitten hetkeksi hengähtää ja syventyä lukemaan toisten bloggaajien kirjoituksia...


Terveisin,....tervetuloa uudelleenkin! :)

1 kommentti: