perjantai 23. syyskuuta 2016

Tässä tulee hirmuinen...


Tässä tulee hirmuinen Rölli, ja on mulla metsässä tölli...Tippitappi tippitappi... Vai miten se meni. Itsekin katsoin Rölliä TV:stä aina kun se sieltä tuli. Onhan se kiva, että Rölli on vieläkin pinnalla, nyt saa sitten omien lasten kanssa jakaa yhteisen kiinnostuksen kohteen. 

Pillimehupurkeissa on oiva idea: purkin yläosaan on varattu paikka lapsen nimelle!
Mehut ja eväät ne vain maistuu aina luonnossa paremmalta. Ollaan sitten retkellä tai vaan kotipihassa puuhastelemassa. Meillä tätä lääniä onkin nyt vähän enemmän, ja metsäpolullekin pääsee melkein kotipihasta. Retkipaikkoja löytyy siis läheltä. Trippimehut ovat lasten mieleen, tuo pillin kautta hörppiminen tuntuu kiinnostavan aina, tetrapurkin tyhjennettyä sinne pitäisi saada lisää täytettä, jotta saisi pitempään nauttia pillipurkin iloista. 
Muksut testasivat uusia Röllijuomia, joissa makuina ovat päärynä ja vadelma. Hyvin samankaltaisia makuja kuin muissakin vastaavissa juomissa. Aika perus makumaailmaa siis. Ihmettelen hieman, miksi tuo päärynä on niin suosittu näissä lasten juomissa. Päärynä itsessäänhän on aika neutraalin makuinen ja elintarvikkeissa oleva päärynän maku taitaa olla yleisesti ottaen teollisesti valmistettua. Eikö päärynän voisi korvata välillä vaikka omenalla, se sopisi mielestäni paremmin erityisesti tällaisiin suomalaisiin tuotteisiin ja hahmoihin, kuten nyt Rölli. Sehän on yksi suomalaisuuden peruspilareista. Ja omenoita meiltäkin löytyy, toisin kuin päärynöitä. Vaikka kyllähän ne päärynäpuut tänne Pohjoiseenkin ovat jo hiljakseen siirtyneet, muttei niin laajassa mittakaavassa kuin omenapuut. 


Täysmehua sisältävien Trip-mehujen lisäksi Rölli-tuoteperheeseen kuuluu pienet, somat limonadipullot. 3,33 desilitran pulloissa maistuu päärynä, marjat ja perinteinen cola. Tuotekehittelyyn on panostettu, tuotteet sisältävät nimittäin 30 prosenttia vähemmän sokeria, ne ovat lisä- ja väriaineettomia ja matalahiilihappoisia. Maku oli ainakin aikuisen suuhun hyvä, tosin makeudessa en huomannut juurikaan eroavaisuutta sokerisimpiin vaihtoehtoihin verrattaessa, mutta sehän on toisaalta ihan hyvä juttu, lapsi juo tietämättään vähän parempaa juomaa. Yleensä kun lapset huomaavat eroavaisuudet helposti ja saattavat vältellä sellaisia tuotteita. Limujen pohjana on kotimainen lähdevesi. 


ArkiDesign tuo uuden Rölli ja Kaikkien Aikojen Salaisuus -elokuvan yhteydessä kauppoihin kolme lasten virvoitusjuomaa ja kaksi pillimehua. Virvoitusjuomien maut ovat Röllimetsän marjat, Röllikylän päärynä ja Rölli-kola. Pillimehut maistuvat vadelmalle ja päärynälle. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Pillimehut valmistaa Refresco Finland Oy ja limut Finn Spring. Pillimehut myydään kolmen kappaleen monipakkauksissa n. 1,29-1,49e hintaan ja limujen hinta on keskimäärin 1,10-1,30e. Ei siis kovin paha hinta kumpaisessakaan. Limupullon koko on aika passeli, se riittää hyvin yhdelle lapselle pitemmäksikin aikaa tai sen voi helposti jakaa useammalle herkuttelijalle. Meillä yhdestä pullosta maiskutteli kaksi aikuista ja kaksi lasta.


Psst. Röllimetsä.fi:ssä on aina uutta puuhaa Rölli-faneille
Uuden Röllimetsä-puuhasivuston tarkoituksena on tarjota niin lapsille kuin aikuisille pääsy Röllin maailmaan milloin vain, maksutta. Puuhasivustolta löytyy Rölli-videoita, Rölli-nettipelejä, askartelutehtäviä sekä hyödyllistä tietoa niin lapsille kuin vanhemmille.


Jouluihmisille tässä lopuksi pieni idea ja vinkki! Eihän koristelua kannata rajata vain sisätiloihin vaan siirrytään suosista ulos. Nyt syksyllä kannattaa kerätä pihlajanmarjoja ym. talteen ja pujotella niistä langan ja neulan avulla somia köynnöksiä pihapuiden oksille. Minusta ainakin nuo punaiset helminauhat näyttävät hurmaavilta kuusen oksilla!2 kommenttia:

  1. Ihana tuo pihlajanmarjaköynnös. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpäs minä olen nyt ollut huono vastaaja. Pahoittelut! Ja kiitos. Laitoin juuri puun oksille koristeomenoista tehdyn köynnöksen. Katsotaan koska linnut löytävät sen ja popsivat suihinsa :)

      Poista