keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Rippilapselle

Kesä on juhlien aikaa. On valmistujaisia, rippijuhlia, häitä ja kesäjuhlia. Useimmiten näissä kesän juhlissa juhlitaan ja muistetaan jotakuta tai joitakuita. Silloin on kiva antaa muistamiseksi itsetehty kortti ja/tai lahja. Meillä tälle kesää osuu yhdet rippijuhlat ja sitä silmälläpitäen syntyi tämä kortti. 

Halusin yhdistää kortin ja pienen lahjapaketin, ja siten syntyi tämä "rasiakortti". Kortti on kuin kirjan kannet, eli siinä on 2 cm leveä selkämys, saman paksuinen on myös rasia kortin sisällä. Rasian voi kiinnittää korttiin tai se voi olla irrallinen. Rasian koko on 7x7x2cm. Kortti on kooltaan 9x15 cm (+2cm selkämys).
Päädyin yksinkertaiseen ja pelkistettyyn ilmeeseen. Valitsin ekokartonkia, hamppunarua ja paperiruusun. Leimasinkuvaksi valikoitui tämä suloinen poikanen. Ja vaikka kuvassa onkin pieni lapsi, sopii se silti mielestäni hyvin aiheeseen. Lapsi ratsastaa kohti aikuisuutta. Kukin näkee sen omalla tavallaan. Leimakuvassa on kahta väriä: mustaa ja ruskeaa. Lisäksi laitoin koristeeksi pitsikuvioista washiteippiä. Lahjarasian kantta koristaa sama leimattu poikanen ja rasian reunoja kiertää pitsiteippi. Kortin selkämykseen leimailin irtokirjaimilla muodostetun sanan: k o n f i r m a a t i o.


Onnea kaikille juhlapäivää viettäville!
P.S. Katso Paperillan blogista lisää ideoita!


Leimasin - Stampendous
Washiteippi - Teippitarha
Ruusu - Tiimari
Ekokartonki ja hamppunaru - CChobby1 kommentti: