lauantai 12. marraskuuta 2016

Sisustusmagiaa Milla Alftanin tyyliinPersoonallista tosiaan, ja massasta erottuvaa sisustamista. Ihanaa! Rakastan sitä, että uskalletaan käyttää värejä ja runsaita muotoja. Kaiken ei tarvitse aina olla valkoista. Värien kanssa voi toisaalta tietysti mennä pahasti metsäänkin mutta ammattilainen ja hyvän värisilmän omaava osaa silti yhdistellä rohkeasti totutusta kaavasta poikkeaviakin sävyjä. 

Milla Alftanin tyyli on rouheaa ja rohkeaa. Maanläheisiä nudesävyjä, tummaa puuta ja kolmiulotteisia pintoja. Milla on yksi Suomen suosituimmista sisustussuunnittelijoista ja alansa ehdoton ammattilainen. Hän on perfektionisti, jonka suunnitelmissa jokainen millimetri on tarkoin harkittu. Sisustuksen lisäksi Milla antaa paljon huomiota myös valaistukseen ja rakenteellisiin ratkaisuihin. Kirjasta löytyy lisäksi 100 Millan magiavinkkiä, joilla saat luotua oman unelmien kotisi.

Kirjassa esitellään seitsemän upeaa kotia, joihin Milla Alftan on luonut uuden ilmeen. Kohteet käydään läpi todella tarkasti ja huolellisesti. Kirjan 100 vinkin kautta lukija saa ideoita oman kotinsa sisustamiseen: värien, muotojen, pintojen ja materiaalien merkitykseen ja valintaan. Kappaleisiin on lisäksi sisällytetty hyödyllistä tietoa ja vinkkejä esimerkiksi verhojen ja mattojen valintaan.

Jos etsit uniikkeja ratkaisuja kotiisi, suosittelen enemmän kuin lämpimästi tutustumaan tähän kirjaan, tämä teos on nimittäin täynnä meille totuttuun sisustustyyliin verrattuna hyvin epätyypillisiä ratkaisuja. Ja se on vain plussaa! Koti on kuitenkin se yksi tärkeimmistä asioista ihmisen elämässä niin miksei siihen myös panostaisi. Kirjassa esitellyt ratkaisut eivät ehkä silti ole ihan halvimmasta päästä mutta luovuutta kannattaa aina käyttää ja moni ratkaisu voidaan usein toteuttaa vaihtoehtoisellakin tavalla, ilman että hintaeroa edes huomaa. 

Sisustusmagiaa on ihan omanlaisensa teos, lämmin pesä mihin voi sukeltaa.
Inspiroidu ja ihastu!

Sisustusmagiaa
Alftan, Milla
Readme.fi 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti