torstai 1. helmikuuta 2018

Rakkautta ilmassa!


LOVElintu, LOVElinnut
Ystävänpäivä inspiroi luomaan. Mieluusti kaikkea helppoa ja jo olemassaolevia tarpeita hyödyntäen. Ideoin siitä lähtökohdasta, että juttuja olisi kiva tehdä myös lasten kanssa. Nämä LOVElinnut on hyvin yksinkertaiset tehdä. Ne sopivat koristeiksi ikkunaan tai oviaukkoon tai vaikka maljakossa olevaan aitoon oksaan. Lintuja voi tehdä monen kokoisina ja oikeastaan mistä tahansa materiaalista. Minä tein omani värjätyistä kirjansivuista ja ekokartongista. 

lovelinnut
Nämä suloiset sydänsiipiset linnut muodostuvat kahdesta osasta: pahvista tai kartongista leikatusta vartalosta ja ovaalinmuotoisesta haitarille taitellusta siipikappaleesta. Siipiosa kannattaa taitella alle senttimetrin levyiselle haitarille. Haitari taitetaan keskeltä kahtia ja liimataan joko liimalla tai kaksipuoleisella teipillä keskelle vartalokappaletta. Linnun vartalo-osaan piirretään silmät ja halutessaan muita kuvioita. Ripustuslangaksi käy ompelulanka.


Meillä keittiön katossa kulkee sellainen uloke, johon on helppo kiinnittää koristeet roikkumaan. Siinä ovat roikkuneet jo kohta vuoden pergamiinipaperista taitellut haitarikukkaset, lisään sinne sekaan aina sesongin mukaan koristeita. Olisi toisaalta mielenkiintoista tietää mitä tuon kipsilevykotelon alta paljastuu, onko siellä joku kaunis puupinta vai jotain ihan muuta. En nyt ainakaan ihan heti lähde sitä purkamaan. Eletään jännityksessä.

lovelinnut

LOVElinnut saavat lennellä katossamme luultavasti koko kevään vaikka ystävänpäivää ajatellen ne teinkin. Linnut sopivat kuitenkin kaikkiin kevään juhliin. Luultavasti kerään ne talteen vasta pyhäinpäivän kynnyksellä kun lepakot astuvat piiloistaan esiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti