torstai 27. syyskuuta 2018

Ruskan värit korteissa - yksinkertaista askartelua!


Nykyään kun yhä useampi kivijalkaliike alkaa kadota katukuvasta niin shoppailu siirtyy nettiin. Verkkokaupoissa on omat hyvät puolensa, mm. valikoiman silmäily kaikessa rauhassa kotisohvalla. Herätysostoksiakaan ei ehkä tule tehtyä niin helposti kun hinnat on yleensä selkeästi esillä ja loppusaldon näkee ennen pankkikortin ojentamista. 

On se silti harmi, että monet liikkeet katoavat ja siirtyvät vain nettiin. Tuotteiden hypistely ja tutkailu paikan päällä on aina oma juttunsa. Olen aistien kautta elävä, tykkään koskettaa, nuuhkia ja silmäillä tuotteita kaupassa ja missä vain olenkin. Se, ettei tuotteita saa etukäteen hypistellä on toisinaan aika harmillista. Rakastan sellaisia aarreaitta-tyylisiä liikkeitä, joissa tavaraa on ehkä turhankin paljon ja joissa aikaa saa kulumaan tuntitolkulla. Lukeudun niihin ihmisiin, jotka hukkaavat itsensä kaupan uumeniin menettäen ajan tajun siinä samalla.

Samalla tavalla itsensä voi tosin hukata verkkokauppaankin. Siinä kun keräilet ensin kaikkea mahdollista ihanaa ostoskoriin ja pyörryt loppusummaa katsellessasi ja toisesta päästä koria purkaessasi kuluu tunti jos toinenkin. Askarteluostoksia varten aikaa pitäisi ehdottomasti olla aina mahdollisimman runsaasti.Millä perusteella sinä valitset askartelukauppasi? Minulle aarreaitan eli valikoiman runsauden lisäksi tärkeää on hinta sekä ystävällinen asiakaspalvelu. On myös mukava tutustua aina uusiin kauppoihin. Kotimaisia askartelukauppoja ei mielestäni ole paljon, mutta ulkomaisia sitäkin enemmän. Suosin silti helppouden ja tuttuuden nimissä kotimaisia liikkeitä, ulkomailta tilatessa tulee yleensä ongelmaksi maksutavat ja kalliit rahdit.

Tutustuin tässä taannoin Angela.fi -verkkokauppaan. Kyseessä on tarkemmin Angela Production - askartelutarvikkeiden maahantuontiyritys. Mutta vaikka kyseessä onkin askartelu-ja korttitarvikkeiden maahantuonti ja myynti, niin ostajina voivat toimia myös yksityiset kuluttajat, ei vain yritykset. 


Angela.fi -verkkokaupan valikoima on laaja. Materiaaleja löytyy niin perinteisille korttien tekijöille kuin kolmiulotteisten koristeiden tekijöille. Stanssit, leimat, kakkupaperit, 3D-tarrat, styroxtuotteet, helmet, korutarvikkeet, paperikukat, nauhat, kankaat, huovat, posliinipäät, paperit, kartongit ja monet muut tuotteet löytyvät laajasta valikoimasta.

Sain jokin aika sitten paketin yhteistyön merkeissä Angela Productionilta ja paketin tuotteista olenkin innostunut jälleen mm. korttiaskarteluista. Korteistahan tämä blogikin aikoinaan sai alkunsa. 

Olen askarrellut pienestä pitäen ja myöhemmin valmistunut myös artesaaniksi, joten käsillätekeminen on verissä ja perintönä tullut minulle sukuni monilta taitavilta jäseniltä. Luovuus ja inspiraatio tulee aaltomaisena liikkeenä, toisinaan on jaksoja jolloin ei synny mitään ja sitten taas on jaksoja jolloin aika ei riitä kaiken toteuttamiseen. Nyt tekemisen ilo on ollut tauolla kohta puolisen vuotta, ja onneksi näiden tuotteiden myötä olen saanut osaa tuosta ilosta takaisin. Luovalle ihmiselle luovuuden menetys on raskas kokemus koska luova toiminta on suuressa merkityksessä myös elämän ilon määrässä.


Mutta, iloisempiin asioihin! Käypä tutustumassa Angelan valikoimiin ja katso mitä kivaa löydät!


Angela on perustettu 1993 vähittäismyyntiliikkeeksi ja nopeasti kasvanut edullisten tuotteiden tukkuliikkeeksi, kaikki myynti tapahtuu verkkokaupan kautta. Salasana kannattaa pyytää tilausten helpottamiseksi, koska silloin tuotteiden hinnat tulevat näkyviin. Tampereen kädentaitomessut ovat ykköstapahtuma kuluttajien tapaamisessa. Siispä jos olet menossa Tampereen messuille, niin käy tutustumassa myös Angelan osastoon (Osasto A 1008).

Yhteistyössä Angela.fi 
(Nauhat, korttipohjat, kukat ja MarianneDesign-paperikot Angela.fi)


2 kommenttia:

  1. Niin sieviä kortteja. Tavallaan yksinkertaisia, mutta silti persoonallisia. Huomaa kyllä, että olet artesaani: korteissa on sitä jotain. Ei voi olla ihailematta!

    http://enemmaninnokaskuinviisas.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista