lauantai 31. elokuuta 2019

Hyvän mielen villasukat


Kauniita sukkia tunteella ja sydämellä. 

Hyvän mielen villasukat on kirja, joka sukkamallien lisäksi tarjoaa hyvinvointia henkisellä tasolla. Kutomalla* sukkiin tunnetta - rakkautta, lempeyttä, lohtua, iloa ja hyvää mieltä - saat jaettua sukkien myötä myös syvällisemmän merkityksen. Sukkien neulominen on kuin meditaatiota, ohjeeseen keskittyessä ei ehdi maailman menoa murehtia. Ja sitten kun vielä tietoisesti keskittyy välittämään jokaiseen silmukkaan haluamaansa tunnetta, jota sukkien saajalle tahtoo ammentaa niin mikäpä sen kauniimpaa.

Hyvän mielen villasukat kirjasta löytyy reilut kymmenen pitkävartisten sukkien mallia. Jokaisesta mallista löytyy useampi värivaihtoehto, tai sitten voit käyttää ihan niitä värejä joita itse haluat, tai lahjan saajan lempivärejä. Hyvän mielen sukkiin paneudutaan sielulla ja sydämellä. 

Hyvän mielen sukat on kuin reikitetyt energiakuvat,  joita katselemalla saa itselleen energiaa, voimaa, lohdutusta, mitä milloinkin kukakin kaipaa. Kirjan neulemallit ovat kuin karkkeja herkkukorissa, ihania värejä, kauniita yksityiskohtia ja hauskoja kuvioita. #ilonsukat on todellakin hurmaavan ilostuttavat, itelleni voisin toivoa #uudenalunsukkia.

*Meilläpäin puhutaan kutimista ja kutomisesta kun muualla puhutaan neulomisesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti