keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Dansukkerit testissä!


Pekoni-tomaatti-pasta

3 isoa tomaattia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
140 g pekonia
2 rkl muscovadosiirappia
suolaa ja mustapippurirouhetta maun mukaan
pastaa

Keitä pasta ja valmista samalla kastike.
Ruskista pekonisuikaleet pannulla, lisää joukkoon siirappi.
Lisää sipulit ja kuutioidut tomaatit ja mausta maun mukaan.
Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä.
Tarjoile kastike pastan kera.

Sain Dansukkerilta sokereita ja siirappeja testiin tarkoituksena luoda niistä jotakin herkullista, makeaa tai suolaista. Innolla ja mielenkiinnolla otin haasteen vastaan ja päädyin muokkaamaan perinteisiä herkkuja joita meillä usein syödään. Tomaattikastikkeeseen laitan yleensäkin aina sokeria, koska se voimistaa tomaatin makua, mutta nyt kokeilin lisätä siirapin pekonin joukkoon paistovaiheessa ja vasta sitten lisäsin muut aineet. Muscovadosiirappi sopii mainiosti marinadeihin ja kastikkeisiin, sekä mausteisiin jälkiruokiin. Muscovadosiirapissa maistuvat paahteisuus, salmiakki, lakritsi ja savu. Sen maku on erittäin täyteläinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti