tiistai 24. marraskuuta 2015

Joulukortti blogiyhteistyönäSain Finnstamperilta ihania jouluisia leimasimia blogiyhteistyön myötä ja pakkohan niitä oli päästä myös testaamaan. Todella kauniita printtejä ja kivoja jouluisia värssyjä ja runoja. Eritoten näistä teksteistä minä tykkään. Yleensä niitä löytää vain englanniksi tai ruotsiksi, mutta pidän siitä, että Suomesta löytää myös suomeksi kirjoitettuja. Ennen kuin sain tietää saavani tämän jouluisen setin käyttöön laitoinkin heille viestiä/toiveen, että värssy- ja muut tekstileimasimet olisivat tervetulleita. Taisivat lukea ajatukseni jo etukäteen :)

Kortti on taiteltu kolmeen osaan, siten että jokaiseen "pintaan" voi laittaa jotakin. Kanteen leimailin mökkimaiseman ja sisäpinnalle laitoin runon. Keskiosaan voi sitten vaikka kirjoittaa omat terveisensä. Nyt olisi muuten varmaan hyvä aika jo tehdä joulukortit valmiiksi, jos ei vielä ole tehnyt, tästä Postin lakosta ei nimittäin tiedä miten, kuinka ja mihin se oikein tulee vaikuttamaankaan.

Kortin kannessa on lisäksi lumihiutalekoriste ja pitsiteippiä Teippitarhan valikoimista. Myös Teippitarhan kanssa olen tehnyt blogiyhteistyötä Kotopirkkojen kautta. Koko komeuden voi sitten halutessaan sitoa yhteen juutti- tai hamppunarun palasella.

#blogiyhteistyö

1 kommentti: