sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Vierailulla Kurpitsavillassa

Iltaa kaikki ja tervetuloa tämän mammuttipostauksen pariin. Eilen pyhäinpäivänä pääsin tutustumaan Marika Koskimäki-Ketelän ihanaan kotiin ja työympäristöön. Marika on suuri Halloween-fani ja hänen Kurpitsavilla-blogistaan löytyy kaikkea ihanaa, teemaa liittyvää.

Olen mukana SOblogit-blogiyhteisössä, jossa myös Marika on mukana, ja tämä tapaaminen olikin osa yhteisömme toimintaa. Samalla vietimme mieliinpainuvaa Halloween-juhlaa aivan ihanassa ympäristössä.


Iltamme alkoi kalligrafian merkeissä. Opimme tekemään DIY-kynän/pensselin. Nimesin sen nykyaikaiseksi sulkakynäksi, koska periaate on sama. Pensseli syntyy helposti tölkin palasesta, lyijykynän varresta ja teipistä.

Tästä alaspäin löytyy kuvia Marikan halloween-innostuksesta, aimo annos sisustus- ja somistusideoita.Voi mikä runsauden sarvi!


Ja herkut tietenkin teemaan sopivat.
Ilta oli ihana ja tunnelmallinen. Marikan koti on aivan mahtava kaikkine yksityiskohtineen. Kauniita ja persoonallisia valokuvia, koriste-esineitä ja sisustusjuttuja. Tykkään kovasti. Mieluusti vaihtaisin hänen kanssaan paikkaa ja muuttaisin tuonne asumaan. Pidän väreistä sisustuksessa ja omastakin kodista niitä toki löytyy. Haaveilenkin omasta kodista, jonka saisin sisustaa omanlaisekseni (tyylien sekamelskaksi - minkäs sille voi kun tykkään niin monenlaisesta).


Toivottavasti viihdyit postauksen parissa!
Nyt taitaa olla minunkin aika mennä unten maille. Ei meinaa tunnit vuorokaudessa riittää kaikkeen puuhasteluun, mutta pakko antaa kehonkin välillä huilata jotta jaksaa taas uuden päivän askareet.
Nyt siis unta palloon ja Reikiä kropalle.

Hyvää yötä toivottaa,
4 kommenttia:

 1. Kiitos vielä visiitistä, positiivista energiaa jäi teiltä noidilta tänne kurpitsa villalle tonneittain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta ja hyvästä emännöinnistä! :) Ja onhan se kiva kuulla, ettei jälkiämme tarvinnut siivota salviasuitsukkein ;) Hyvä energia ryhmän kesken tuntui olevan :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia sinullakin näistä juhlista! Olisimpa päässyt mukaan:) Koskaan en ole Marikan kaltaista Halloween ihmistä tavannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, en taida edes tuntea ketään muuta, joka olisi innostunut Halloweenista tähän tapaan. Mutta ihanaa, että on Marika :) Ihania ideoita ja tunnelmia!

   Poista