tiistai 10. maaliskuuta 2015

Mixed media/ Paperilla


Paperillan (DT) haasteaiheena oli tällä kertaa Mixed media ja VÄRIT.
Terminä mixed media on jollain tasolla itselleni uusi. Olen kyllä siihen törmännyt ajan saatossa useampaankin kertaan, mutten ole varsinaisesti sellaisia töitä itse tehnyt. Ainakaan sillä termillä töitäni esitellyt. Mutta tarkalleen ottaenhan aika moni tekemistäni askarteluista ja skräppäilyistä voisi sopia mixed media -termin alle. Nämä on taas näitä termejä, jotka tuntuvat uusilta mutta joita tietämättään on silti käyttänyt ja toteuttanut.
Lisää Mixed mediasta löytyy esim. täältä.

Omassa työssäni rakensin pastellisävyisen värimaailman kuvan pohjalta.
Kuva on tehty digiskräppäämällä.
Sen alla on elintarvivärillä värjätty kirjansivu, josta olen sydänleikkurilla leikanut sydämiä toiseen projektiin. Säästin sivun ihan siitä syystä, että se näytti kivalta, ja ajattelin, että voisin sitä vielä johonkin tarvita.
Sydänsivun alla on kaksi kakkupaperin puolikasta ja 
pohja on tekstiilien painamiseen tarkoitetuilla painopastoilla värjätty.
Levittelin sormella turkoosia ja vihreää peittopastaa harmaan kartongin pintaan, ja lopuksi akryylileimasimen avulla leimailin vielä pinkillä helmiäispastalla pitsikuviot.

Perhoset on leikattu lävistimellä/leikkurilla. Paperina vähän paksumpi valkoinen paperi, jonka pinnan maalasin/tuputtelin (vaahtomuovin palasella). Maalaukseen käytin myös samoja painopastoja kuin taustan värityksessä.

Lopuksi ripottelin työn päälle 'perhosten leikkausjätteitä'. 1 kommentti:

  1. Kerrassaam ihanat värit. Itsellenikin tämä termi on vieras, pitänee käydä lukees infoa tietoa siitä!

    VastaaPoista