tiistai 3. maaliskuuta 2015

Sisustusbloggaajan kotona


Kuva: Rakennustieto Oy

Kirjassa tutustutaan kahdentoista sisustusbloggaajan blogeihin ja koteihin, eri puolilla maailmaa. Vieraillaan Ruotsissa, Englannissa kuin muuallakin Euroopassa, ja Atlantin tuolla puolen Amerikassa, kuten San Franciscossa, jonne mieleni niin usein kaipaa. Siinä on jotakin salaperäisen mystistä ja boheemia persoonallisuutta, ihan minun tyyliäni.

Kirjassa esitellään 5 erilaista sisustustyyliä: 
- Riisuttu tausta
- Rustiikki
- Retro chic
- Kotikutoinen 
- Väri-ilottelua.

Kuva: Rakennustieto Oy


Lisäksi kirja opastaa bloggauksen saloihin ja neuvoo miten pääset alkuun oman blogin kanssa. Hyödyllistä tietoa ja hyödyllisiä linkkejä & vinkkejä parempaan bloggailuun.

Sisustusbloggaajan kotona on teos, joka antaa runsaasti ideoita sisustamiseen ja tee-se-itse-juttuihin.  Jokaisessa blogiesittelyssä tutustutaan hieman blogin kirjoittajaan ja hänen perheeseensä, kerrotaan heidän harrastuksistaan ja esitellään koti – jaetaan vinkkejä ja ideoita. Jokaisessa esittelyssä kerrotaan myös bloggaajan suosikkiblogit ja –ostospaikat ja annetaan vinkkejä bloggaajille, kuten mitä työkaluja kannattaa käyttää tai miten lisätä kävijöiden määrää.

Erillisessä Miten aloitat oman blogin –kappaleessa opastetaan ihan alusta alkaen miten ryhdytään toimeen ja perustetaan oma blogi. Nämä 12 sisustusbloggaajaa jakavat lukijoille kullanarvoisia neuvojaan. Sinun ei tarvitse osata vaikeaa HTML-ohjelmointia aloittaaksesi, netti tarjoaa runsaasti erilaisia blogialustoja, joita on helppo käyttää, kuten esimerkiksi Blogger.

Kuva: Rakennustieto OyKirjassa on paljon kuvia, joiden kautta pääsee sukeltamaan erilaisiin koteihin, hakemaan vaikutteita. Samalla saa myös vinkkejä sommitteluun, tilaratkaisuihin, materiaalien ja värien käyttöön. Kirjan kodeissa suositaan retroa ja vintagea. Vanhat kalusteet on nostettu kunniapaikalle. Ja juuri sisustusbloggaajien ansiostahan nämä vanhat, mummolatyyliset huonekalut ovatkin nykyään niin suosittuja – ja arvostettuja. Eikä turhaan.

Kirjan kirjoittaja on lontoolainen sisustustoimittaja ja stylisti, jonka erityisalaa ovat haastattelut, kolumnit, trendit ja kaikki kotiin ja sisustukseen liittyvä. 
Hän bloggaa osoitteessa ellietennant.com.

Sisustusbloggaajan kotona
Ellie TennantEi kommentteja:

Lähetä kommentti