tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kodin kaunis vintagetyyliKodin kaunis vintagetyyli - Susanna Zacke & Sania Hedengren
Ideoi – remontoi – tuunaa – sisusta

Kevät tulee ja mieli on jo suuntautunut väreihin ja pirteyteen. Apua oikean fiiliksen löytämiseen saat tästä pirteästä ja raikkaasta kirjasta, joka esittelee viisi kaunista ja persoonallista kotia. Kirjassa esitellään kotien lisäksi erilaisia toimivia ratkaisuja kodinlaittoon, vinkkejä sekä tietysti tee-se-itse-ideoita. Kirjassa keskitytään käsillä tekemiseen ja vanhojen tavaroiden
 ja kierrätysmateriaalien käyttöön.

Vanha täyshoitola, mökki meren rannalla, keltainen talo niityllä, kesäinen kotibaari ja vanha puuhuvila kaupungissa. 
Maalaishenkisyyttä, mielikuvituksellisuutta, retroa, kierrätystä tee-se-itse-meiningillä 
ja luovia ratkaisuja.


Kirja on täynnä kauniita, isoja ideakuvia, joista varmasti jokainen löytää jotakin mistä inspiroitua. Kirjan loppuosasta löytyy ohjeita mm. joulupuuhasteluun: kransseja, paperiaskartelua ja betonivalua.

Jokaisessa kappaleessa esitellään yksi kohde, ja jokaisesta kohteesta kerrotaan ensin lyhyesti esim. tarinaa talon historiasta tai remontointi- ja sisustusvaiheista. Jokainen kappale sisältää tietysti myös ohjeita ja ideoita erilaisiin sisustusratkaisuihin, tuunailuihin tai kädentaitoihin.


Kirjassa ei ole liikaa täytettä, vaan se antaa tilaa myös lukijan omalle luovuudelle. Kirjan luettuasi osaat ehkä arvostaa (vieläkin) enemmän vanhoja huonekaluja tai retrokankaita. Vanhaa voi piristää ja siitä voi luoda uutta ja siistiä. Vintage ei tarkoita nuhjuisuutta vaan kunnollisten ja toimivien asioiden ja esineiden arvostusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti