tiistai 27. maaliskuuta 2018

Herkkuja ja origameja
Sisusta paperilla - 27 kaunista origami-ideaa kotiin

Origameista tulee ensiksi mieleen paperista taitellut monimutkaiset eläinhahmot. Sisusta paperilla -kirja antaa kuitenkin ihan eri ulottuvuuksia perinteisille mielikuville origameista. Kirjassa esitellään runsaasti laskostettuja töitä kukkaruukuista lampunvarjostimiin. Perinteisten käsin tehtävien taittelumallien lisäksi käytetään myös työvälineitä kuten viivoitinta ja luuveistä. 

Kirjasta huokuu ytimekkäisyys ja selkeys. Mallit ovat moderneja ja raikkaita. Paperi on kaunis materiaali ja se taipuu moneen muotoon, se on yhtä aikaa ajaton, arkinen ja tyylikäs materiaali. 

Geometristen maljakoiden muotokieli on kaunis, särmikäs helmiköynnös on moderni vaihtoehto tutuille sisustuspallokäynnöksille, kolmiulotteiset seinäkoristeet antavat tilalle uusia ulottuvuuksia ja laskostetut lampunvarjostimet luovat valon kanssa kauniita pintoja. Myös erilaiset paperista taitellut rasiat ja laatikot ovat kivoja ja helppoja toteuttaa myös lasten kanssa.Sisusta paperilla
27 kaunista origami-ideaa kotiin
Élodie Piveteau
Moreeni 2018
Herkkubuffet kaikille tarjoaa nimensä mukaisesti reseptejä jokaiseen makuun. Pink Lemon on lohjalainen konditoria, jonka periaatteena on tarjota jokaiselle jotakin. Kirjaan on koottu konditorian suosituimpia makeita ja suolaisia herkkuja niin gluteenittomaan, vegaaniseen, maidottomaan, laktoosittomaan ja FODMAP-ruokavalioon soveltuviksi. 

Pink Lemonin ideologiana on, että buffettiin kerätään eri ruokavalioihin sopivia herkkuja rinnatusten, joista jokainen voi sitten valita itselleen mieluisimmat ja sopivimmat syömiset. Varsinkin nykyään erilaisia ruokavalioita tulee kokoajan lisää ja kaikkia on vaikea miellyttää, silloin monipuolinen buffet on hyvä valinta. 

Kirjan ilme resepteineen on kotoisa ja helposti lähestyttävä. Kirja on jaettu seitsemään erilaiseen buffetvaihtoehtoon aamiaisesta iltapäivän teehetkeen ja puutarhajuhlista häihin ja lastenkutsuihin. Reseptit ovat kylminä tarjottavia kakkuja, piiraita, (voi)leipiä, smoothieita ja leivoksia. Mukana ovat myös aamiaiskattaukseen kuuluvat raakapuurot ja muut raakaherkut, erilaiset hillot ja kakkutikkarit. 

Herkkubuffetista löytyy monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja moneen makuun. Poimi kirjasta haluamasi reseptit ja liitä yhteen luoden kaikkia miellyttävä kattaus.

Pink Lemonin parhaat
Kati Koskinen
Moreeni 2018


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti