lauantai 24. maaliskuuta 2018

Keittiön hylly pääsiäisasussaan


Kierrätyslaudasta ja koristeellisista rautakannattimista tehty hylly vaihtaa asuaan aina teemoittain. Nyt on pääsiäisen vuoro. Keraamiset, lahjaksi saadut, kanat ja kukot ovat löytäneet paikkansa tyhjistä kohdista. Myös itsetehdyt paperimunat tipuineen ovat muuttaneet hyllylle betonista valamani alustan päälle, muiden koristeiden joukkoon. Johanpuun puuhelmet, DIY-paperikukat ja vanhat kirjat kaikki sulassa sovussa. Taustalla kolmivuotiaan maalaama ja koristelema Johanpuun puuenkeli.


Keräilen kaikkea, muun muassa hienoja pulloja ja peltipurkkeja. Kirpparilta ostettu haarukka on taivutettu kirjatueksi ja ilmaiseksi kirpparilta löydetyt lautanen ja lasikippo on liitetty yhteen, kaktus muutti paikkaansa ja asettautui osaksi tätä yhdistelmää. Tyttären viime vuotiset nimipäiväruusut olen kuivattanut ja ne näkyvätkin tuolla taustalla.


Suolataikinasta tekemäni munankuoret sopivat hyvin yhteen keraamisen kanan (vai kukon) kanssa. Metkatuotteen peltirasiat ovat hurmaavia ja tuovat vanhan ajan tunnelmaa sisustukseen.Iloa ja inspiraatioita pääsiäiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti