maanantai 10. lokakuuta 2016

Hyvä, parempi, Goodio!SObloggarina pääsin jälleen tutustumaan uusiin tuotteisiin. Täytyy myöntää, että tämäkin nimi oli ihan vieras itselleni. Tai ehkä olen siihen jossakin törmännyt mutten sen kummemmin ole huomioinut asiaa enempää. 
Kyseessä on raakasuklaat, joiden luojana on Goodio. Goodio valmistaa laadukkaat ja uniikit luomusuklaat käsityönä Helsingissä. Samettinen suklaamassa valmistuu kivimyllyssä, ja makeuden massaan antaa ympäristöä säästävä kookospalmusokeri.

Sain maisteltavaksi ja nautittavaksi kaksi pientä levyä: 80% Pure Nacional ja 61% chilisuklaa, johon lempeää potkua antaa cayennepippuri. Lisää makuvaihtoehtoja löydät Goodion nettisivuilta.


Goodion perustivat kolme kaverusta vuonna 2015. Perusajatuksena oli valmistaa suklaata hyvistä ja terveellisistä raaka-aineksista, koska suklaa itsessään on hyvin terveellistä kunhan se on valmistettu puhtaista raaka-aineista. 
Goodion suklaissa ei ole mitään ylimääräistä joten myös ruoka-aineallergioista kärsivät voivat nauttia niitä. Goodion valikoimiin kuuluu myös jäätelöt, joissa käytetään mm. kookoskermaa ja makeutuksena taateleita. 

Suklaalevyt ovat kuin pieniä kirjekuoria. Kauniit ja harkitut kuosit tekevät kääreistä persoonallisia ja uniikkeja, ja ne sopivat sellaisenaan lahjaksi. Sisäpuolelle voisi liittää lisäksi tagin, johon kirjoittaa lahjan saajalle pienen viestin. Kukapa ei suklaayllätystä rakasta, ja vielä kun se on on tehty rakkaudella terveellisyys inspiraation lähteenä niin eipä voisi olla parempi herkkulahja.


*blogiyhteistyö SOblogit | Goodio*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti